Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro dobija naknadu za odvojeni život....odvojio se od supruge!
:)
http://inmedia.ba/wp-content/uploads/2013/01/radon-280x250.jpg Ovog Fuckrudina treba u zatvor, jer petlja sa Amerikncima voza njhov terenac,doveo McDonald's,hoće da otjera Iranske ambasadore,jer je lafo prodao ženi Avaz,jer misli da je pošten a kriminalac okorijeli,ušao u politiku da ne bi završio u zatvoru.
Ima faro broj al onaj sto mu je dala srbska tajna sluzba po kojim radi za srbe i druge da i unistio ovo malo drzave i Bosnjaka sto nije uspio neprijatelj.
Fakro imaš li ti matični broj?