Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li sada u svim bolnicama lijeciti sve pacijente?
Eto sad ona trojica mogu prestati protestovati...
Bravo Vranicu Nemilostivi.
Sve sto vise cekas da se pregledas ,narudzbe za bilo koji pregled dva mjeseca,veca plata druze,pomjerite naruddzbe na 8 mjeseci vise ce raje umirat,a i koeficijent ce se popet na 3.76,tako je kod nas
Jaoooo cim je Sebija otisla da ih obidje Vranic mora potpisati kolektivni.Samo se Sebije boji.Zena gigant.
Zaslužili su naši uposlenici u zdravstvu i više. Dovoljno je pogledati rezultate naših ljekara u Kliničkom centru, pa da ti bude jasno da imamo evropske ljekare i medicinsko osoblje. Podrška i respekt za naše heroje sa Koševa, a snage i mudrosti rukovodstvu da nastavi voditi našu najveću medicinsku ustanovu naprijed.
Profesorice Izetbegović, molim Vas slikajte se opet sa predstavnicima sindikata kad budu tražili novo povećanje. Ovaj Vranić kad je Vas vidio odmah potpisa kolektivni ugovor.
Cim je Sebija dosla u park Haris Vranic u stav mirno i potpisuje KU.Trebala je prije doci😂😂😂
Kažu kad se Sebija pojavila Vranić bio pred moždanim udarom.
U Kantonu Sarajevo sve treba dići, plate, uslugu, taksi prevoz itd itd.. Sve je otišlo, moraju pratiti i cjene i plate.
Medicinske sestre u bolnicama u Sarajevu imaju platu 1800 - 2000 KM. U DZ oko 1500KM. Usluga nikakva, a u KCUS kao što znamo nema je nikako. I treba im povećanje??? Ova vlast samo ide linijom manjeg otpora i udovoljava svima koji imaju dovoljno vremena da vrše pritisak. A to su uglavnom uhljebi jer ljudi koji pošteno zarađuju za život nemaju vremena da protestuju.
Ne lazi,najbolja usluga je u KCUS,daleko najbolja
Mnogi misle da u osnovnom obrazovanju rade intelektualci. Međutim, ni blizu to tako nije.Naime, sa članovima sindikata osnovnog obrazovanja KS njihov predsjednik manipulira kako hoće, jednostavno ih "vuče za nos". Udruži se sa svim sindikatima,pa ih sve napusti i iznevjeri,a on sam potpiše nekakav ugovor i niko od tih "intelektualaca" ni riječ ne kaže.
I opet ne moze svima biti ni koificijent isti,a ni satnica, ovi novinari ovako pausalno o svemu,danas svako moze bito novinar
Valjda koificijent,a ne satnica.Kome je satnica 2,76?
Vatreš na infuziji, Vranić na aparatima... Bravo svim zdravstvenim radnicima. Pozz od Livadića 👊✊
najveci neradnici dobili najvece plate
Nisu neradnici, ali jesu medju najvecim neznalicama u svojoj struci. Znajte da sto je doktor oholiji i bezobrazniji, to je veca neznalica. On svojim stavom krije svoje neznanje. Sto je strucniji, on nema kompleks i logicno je da zeli pomoci pokazati znanje.
a sindikat prosvjetnih radnika se prodao politicarima