Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@samozatvojumamu......ki-ta cvijeca !!!!!
Ovo nije provokacija nego samovolja i neuvažavanje mišljenja druga dva naroda. Svakako da je RS dobila i previše teritorija Dejtonom jer kada bi se državna svojina dijelila sa tri federacija bi dobila minimalno 40% teritorije plus privatno vlasništvo što bi iznosilo barem 65%. Kada bi se malo pročačkalo na koji su naćin mnogi dolazili do nekretnina (dobrovoljačke šume , priznate uzurpacije a i u ovom ratu Karađić je svojim borcima obećavao besplatno zemljište i šume ali ne državne nego od protjerana druga dva naroda.Najbolji primjer za to je Kotorsko gdje su Bošnjačku zemlju dodijelili Srbima bez naknade.Mnoge društvene objekte poput domova kultura, zadruga, fabričkih hala idr. su već podijeljena poslijeratnim tajkunima i mimo zakona uknjižena na njih. Zato se političari iz RS-a ovim zakonom žele ograditi od krivičnih gonjenja.
Svakako da političari iz Rs-a imaju interes da društvena (državna) imovina pređe u svojinu tj. vlasništvo entiteta.Zašto? Zato što je 70% te imovine već rasprodato i otuđeno a ukoliko imovina ostane vlasništvo države BIH moglo bi se poćeti odmotavati zamršeno klupko te bi mnogi mogli i krivično odgovarati.Slažem se da objekti koji nisu u interesu države pređu u raspolaganje entiteta. Međutim javna dobra poput voda, puteva, željeznica, nacionalnih spomenika,rudnih bogastava šuma itd... nebih smjela biti ničije vlasništvo i da bi trebali ostati javna dobra sa isključivim raspolaganjem države.Cijela teritorija BIH je imala preko 57 % državnog ili društvenog zemljišta a i oko 20% zemljišta je naknadno iza 1945 godine priznato kao uzurpacije privatnih lica i to putem dva svjedoka da je zemljište koristio prije 06.04 1942 godine. Za kojih dvadesetak godina (ako se trend pljačke nastavi)u BIH neće biti nikako društvenog tj. državnog zemljišta.
@samozatebe seljacicu......de bolan ohladi malo krkane rekao sam ti vec mozdani ce te opucati krkane !!!! Cuj seljak nesto izucavao nije izucavao......pa kako cobane da nisi crkve izucavao........seljo !!!! Ps ja bogami ne klajem ali ti zato grokces.......uzas .......groktavi de-gen !!!!!!
Vidim da si za.peo,Nego ajde ba.ljo da malo mrd.aš kukove na trube nema boljeg od rakije i trubaca ma to te dirne ono u dno duse jer odatle i poticete dubina je to covjece ;) Vidim da si zapeo sigurno bi voleo da ides al nesmes da priznas pored ovih ba.lja posto i sam znas da najbolje zurke su uvek kod Srbenda ;)
Tebi bilo bolje da se pripremiš za Dragačevo,uskoro počinje Romsko-Turska truba.
@kmet ti si jos jedno vise krme koje tu la.je i la.je tebe ne zanima istina nego vase bollestne llazi da mozes dalje da plljujes svoja go.vna tu. ni Dodik ni 90% Srba nema nista tursko posto tuci su crni,mali i cokati a Srbi su beli,veliki i gorostasi i lepi i zgodni naspram turaka. Od te tvoje price opet nema nista vi prrdite jedno a dokazi su jasni tako da to je prica za male gllupe bosancerose kojima su turci guzzili sve jer su jim preci davali jer se jim cinilo cast da jim aga nagguzi celu familiju poturice odvrratne!! Kakvi su to ljudi ti muslimani kad smatraju kolljaca i pedofila za svog poslanika i demiboga!!! Kmet turcin si ti o000000j tuuuurciiii!
Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!! Mi Muslimani smo KR.MAD!!!!
A da li Vi znate nesto drugo osim da se svadjate i psujete?
oj turcine.... znas i sam dalje!
@Kmmet Crkve mi nisu ja-ca stran pa jih nis-am ni prou-cavao. Dokazano ost-aje da je vel-ika vec-ina zem-lje bosanske uv-ek bila Srpska a dru-gi deo hrvatski ,bosna kao drzava nije posttojala niti kao narod zato govoriti o Srpskoj okup.aciji je smesno, okup.irali sami sebe. Turskih gena kod nas ima ali veoma malo posto to se smatralo najvecim grrehom roditi kop.ile islamsko-tursko tako da te vase price su sup.lje. Ali a ko bi hteli tako onda ako smo mi Srbi tako izmesani jer nismo dozvolili da se prekrstavamo i prodajemo i izd.ajemo ono u sta verujemo onda ste vi poturice i izdajice genetski najcistiji Srbi!! Jeste da imamo mnogo turcizma ali to je normalno ali imamo i mi i vi mnogo germanizma u jeziku zbog događaja u istoriji. I malo smanji taj gl.upi bosanski na.puh vi ste spa.sili zidove od totalnog unis.tenja pa sta ste vi bili svetska si.la pa ste jih spašavali po celom svetu!daj misli malo sta bu.bas. A ti zeleni ti samo laj.es li laj.es pasce la-je i la-je
@samozatebeseljoberu......hos ti kr-me genocidno i isfrustrirano prestati vise groktati......kako vise sam sebi cobane ne dosadis !!!!Sto vise citam ove tvoje izgljeve primi-tivizma i idio-tizma......sve mi jasnije o kolikoj se seljacini radi !!!!! SIKTER........de-genu........ps ti bi trebao klanjati ko i babo ti.......mozda ne bi bio toliko glup i napet.......a ko zna mozda bi i tobe doso......znas ono kako od hajvana napraviti insana !!!!!!
I da dodam sa mesanjem gena vise imaju hrvati ilirskog porekla nego albanci!!
Turci dolaze na balkan krajem 14 veka a Srpske crkve se viju od dalmacije do grcke i Srpske bogomolje neke na kosovu danas su starije od 900 g. Bosanska zemlja je bila razdeljena na knezevine u to vreme kao cela Srpska Kraljevina kao i mnoge druge zapadne kraljevine u to vreme. Kojima su vladali knezovi podređeni jednom Srpskom kralju. Bosna je uvek bila deo Srpskog carstva ima toga puno...a vi izmisljajtte koliko god novih istorija ocete ali samo jedna verzija stoji u svetskim knjigama a ne vase beddne llazi koje hocete da plasirate! Srpsko carstvo se je u slavna vremena razstezalo skoro do Atina. A vase? koje ste vi carstvo imali ili kojeg kralja ili koju drzavu ili bilo sta dok se niste prodali turcima da bi mogli da vladate!!Poturrice!!
@kmet OOOO vidi vidi vepar govori i to dostojanstveno! Prvo nigde to nije dokazano ta tvoja prica. Drugo albanci nisu iliri i to je njihova gllupa laz prihvatljiva za maloumne kao ti.Potomci Ilira su danas manjina albanaca oko 10-15 % njih koji su u glavnom katolici ili pravoslavci. Albanci su aziatskog porekla i to se vidi na kilometar one njihove mongoloidne face koje se prepoznaju bilo gde da dođu odma izstupaju ne kazu jim nasi đabe turska gammad jer su jih turki dovukli iz azije!Koji su se kasnije namnozili kao pacovi sto jesu i asimilirali manjinske ilirske potomke. Šiptarski jezik nema ni malo slicnosti ilirskom.To je jedna banalna laz za postizanje njihovih ciljeva,kao sto kazu da Srpske crkve na kosovu nisu Srpske vec njihove tome moze da veruje samo extremno gllup covek ili neko ko nema pojma o situaciji tamo. A sta je to bosanska crkva??? neki novi vatikan?