Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo ne brine o zemlji, zasto bi zemlja brinula o Sarajevu.
@preludezalude KONVEKTORI STIGLI DANAS SAMO CEKAJU AKO ZATREBA. NIJE PLIN HLJEB DA SE NEMOZE BEZ NJEGA.
Bolje da ga Ukrajinci zavrnu nego Nijemci odvrnu.
@burgija Interesantno koliko ima lajkova ovaj tvoj komentar. Evo deset lajkova. Al' onda skontas da je na taj nacin izvrsen genocid. Pa onda se sjetis da je i kod nas izvrsen genocid. Pa skontas da ti ne bi bilo pravo da se neko sali sa Srebrenicim tako. Ne znam, mozda grijesim... mozda je i meni ispran mozak...
@burgija Dark humor is the best
Ne sekirajte se,..imamo mi Srbi plina za vas
idemo na struju, sad ce grijalice poskupiti.
Sreća da nam je to prvi put!
Neće BiH ohstati bez plihnanego Sahrajevo.
Kako im vise ne dosadi, svake godine ista prica...senzacionalna vijest...ostacemo bez plina. Uuuuu
Trošak energije koji bi se odvojio za grijanje Sarajeva je smiješan, jest da bi malo koštao transport Kakanj Sarajevo, ali bi se mogla i veća mjesta usput grijati takođe tim sistemom. U svakom slučaju daleko jeftinija kombinacija nego plaćanje Rusima ili strepnja od toga hoće li negdje neko zavrnuti ventil.
Ovi koji odlučuju bi mater prodali za šaku maraka, koje radno mjesto za familiju i neku proviziju od radova za BH Gas i Sarajevo Gas. Ne daj bože da se orjentišu na lokalne resurse tople vode iz TE Kakanj i budu neovisni? Pa što bi smanjili uvoz i pojačali domaću proizvodnju i bili neovisni. Kad ovako mogu ucjenjivati (a i pljačkati) i lagati građane Sarajeva?
Moraju i rusi od necega živjeti
i tako svake godine pred zimu
Svake godine ostaje se bez plina i nikad se ne ostane na kraju, ma m'rš.
ima cumura dovoljno sta ce sarajlijama plin,kad svi cumur naloze u sarajevu nece sarajevo ni na google earth naci do maja.
Boze, pa iz godine uvijek ista prica i ista bojazan… Cast svakome, ali jedno je sigurno - BiH promptno mora zapoceti izgradnju infrastrukture koja jamci alternativne pravce opskrbe plinom i energentima jer ucjene i nesigurnost u sred zime su prestrasne stvari koje si ozbiljna zemlja ne smije dopustiti.
Prodajem cumur .. 😁
Hajte više i vi iplin i Rusija u ...Tunguziju.. Što nas .ebete u zdrav mozak svke godine u isto vrijeme!!??
Kakav više plin, Evropa se odriče plina i okreće se električnoj i solarnoj energiji....
@Direktan koje drzave?