Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Murat je najbolji Andrićev kritičar! Ivica Andrić je rođen u Docu pored Travnika u vagonu 1892.g. Najvjerovatnije begovski sin jer mu je majka radila kao kućna pomoćnica u begovskoj porodici. Andrić je znao da je begovsko dijete, psihički patio zbog toga je laHko odustao od hrvatstva prešaltavajući se u Srbe. Bio je homosexualac sa pokrićem, oženjen Milicom,....
@pero , ne hrokci !!! ne diraj Djerzeleze. obit ce ti se o tu tvoju krmecu glavu.
MURAT JE NAJOBICNIJI KRMAK!
Nista on nije uradio za bosnjacki narod. A vi borci sjetite se Poljina kada nas je djidjan uvalio i poginuo Asim Prazina a.r. Poginulo nas je puno vise ali se o tome ne govori. Naoruzao nas je je zavojima i rancevima pa popalio srpska sela, a oni nas docekali na ceku! Da Bog da mu se sjeme zatrlo! Da je htjeo spasiti Bosnjake digao bi branu u zral!