Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi u skupstini kantona zajedno nemaju srednju skolu zavrsenu
Pecikoza nije napustio nego ga FAhro otjerao zato sto je na pink TV pricao nebuloze i vrijeđao građane! Treba se stiditi frajer sta je sve rekao! Neka ga je Fahro otjerao!
nepismeni a jbu narod vec vise od 20 god,pa sta onda narod ima zavrseno?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nema veceg cirkusa od skupstine ks sami glumci, menadzeri, umjetnici, kosarkasi...cak su eno i onu muzicarku pjanduru na celo stavili.
Pecikoza je realno kreten uvijek bio..
ma dobro narod je blesav ali i bira ono sto mu se ponudi sta ce, a ponuda je nikakva@Stelt117
Ovaj prima Holandsku socijalu.Vozdra do daljneg.
SDA-SBB stvara nove Radeljase. Poslije im sve pare odrade. Lopovska zajednica.
Moralan i častan postupak
Dos'o cojk tobe...uvidio da mu je sef prvoklasni kriminalos !
kakav intelektualac. vidi mu samo pogleda.
Ma piči ta koalicija... u tri pm...
https://www.smore.com/53fgt
"Mislim da je to uradio iz sopstvenih razloga i da je u tom slučaju samo interes u pitanju, dakle ništa drugo", rekao je Rađo. ETO, TI SI, Rađo, BEZ INTERESA!
Pecikoza je realno kreten i to pravi...
OPET uskače spasilac naš Esed RADELJAŠ !?? U zdravstvu KS imajoš dosta prostora za OPTIMALIZACIJE :))
Čovjeku kome je kantonalni sud službeno ODVAGAO TRI godine zatvora radi prevare u vezi sa KD pljačka!! Olakšavajuća okolnsot je što je sudiji Vladimiru Špoljariću Radeljaš PREPISAO VIKENDICU na Nišićima !! :)))))
E jadni li smo, zalosni li smo sa ovakvim tipovima u politici. Pa ovo je stvarno da se covjek dobro postidi, da nam ovaj i kojekakvi pjevaci, pjevacice, kosarkasi, glumci itd politiku kroje, da nam oni buducnost uredjuju, da nas oni u EU vode... jao... jao nama... a ovaj SBB je dno dna... al ono bas dno dna... sa Anom Babic, Pecikozom, RIletom itd.. koji jad
Sta istinki skolovana omladina gleda i ceka dok ovakvi pune vladajuce strukture.
@Suhi Procitaj pazljivije i vidi ono -- istinski,a znam ja da postoji mnogo svakojakih vlasnika diploma,al necemo sad o tome.
@Suhi Ma druze ovakvi nemogu ni klini biti kad su obicni balvani ili ti cutuci.
Velika steta,sto takav intelektualac nece vise davati svoj visoko umni doprinos zajednici.Jadan je i svako onaj ko je ovakvim davao glas a steta i troska olovke kojom se za ovakve zaokruzivalo.Sta
ne kontam sto su ovi iz SBBa osnivali stranku ako samo napustaju sjednice,na svim nivoima.. pa madjionicari bolje buducnosti sta mislite da malo radite??
Treba poslati u parlament malo Almira da napravi "100 koletralnih steta" he he he he he majko banana drzave