Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se ti nadaj \"bratskom zagrljaju krscanske Europe\" ali znaj da sile Antikrista ne spavaju nego pripremaju teren za njegov dolazak.Svijet se krece prema globalnom sekularnom poretku.
Postojao zlocinacki poduhvat stvaranja velike Hrvatske-CINJENICA
Onda imate izvrsnu buducnost u EU jer je satanizam=islam !!!
samo se ti tjesi a istina je da u Evropi vise nema mjesta za bilo kakvo religiju osim satanizma i ateizma.Sta mislis zbog cega Vatikan potresaju skandali?
Postojao zločinački poduhvat stvaranja velike Hrvatske-ČINJENICA
Zasto Serviani-sluge,porijeklom iz Vlahije imaju Albance a mi Bosanci imamo Skutore chobane? (lijepe moje bijele charapice :D ) Serviani - sluge prvi birali ! :D
Za HOS Daj ne seri Logor Dretelj koji se spominje u tekstu je uspostavio HOS U to vrijeme vrhovno zapovjednistvo nad postrojbama HOS-a u BiH je imalo predsjednistvo BiH HVO sa Dreteljem nema nista Sto se tice ubojstva Kraljevica Prije nego ponovno zines Pogledaj tko je ubio pukovnika HOS-a Petra u Zapadnoj Bosni, tko je ubio pukovnika HOS-a u Kaknju i ZASTO
Ne nego je islamofasisticka politika koji je potaknulo nekaznjavanje muslimanskih zlocina kopija Milosevicevog preglasavanja u Yu. Lagumdzija ima onoliko veze sa socijaldemokracijom koliko i Milosevic.
Treći entitet je NASTAVAK tuđmanovog projekta koje vode razne HDZ udruge , to znaju i tice na grani a znaju i oni iz EU i iz SVIJETA.
Sto im je trebalo preko pet godina?????
Aj vi ponovo zapocnite rat pa da vidis kako \"moramo\" !!!
Svima doživotne robije ito u Zenici da kopaju rudu za nas .
Konacno dolazi na naplatu zlocin Tudjmanove podjele BIH sa Milosevicem. Ovi zlocinci imaju na dusi hiljade protjeranih i zatvorenih i raseljenih muslimana i katolika BIH. Nijedna kazna nece im biti dovoljno velika za ubistvo genrala Blaza Kraljevica i likvidaciju postrojbi HOSa 1992.
i ebo ti tudjman baku mrtvu jesi cuo
.....da su dokazi na suđenju šestorici političkih i vojnih čelnika bosanskih Hrvata pokazali da je postojao udruženi zločinački poduhvat na čelu s bivših hrvatskim predsjednikom Franjom Tuđmanom čiji je cilj bio stvoriti etnički čistu \'veliku Hrvatsku\' progonom bošnjačkog i drugog nehrvatskog stanovništva iz dijelova BiH koje se planiralo pripojiti Hrvatskoj....