Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I što je tu sporno? Davno je Aliji nuđeno 100% vlasti na 33% BiH ili 33% vlasti na 100% BiH. Izabrao vam je ovo drugo i sada nema kukanja.
https://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2022/04/prvi-90-ba.png sve receno
https://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2022/04/prvi-90-ba.png
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zar nije komšić pobijedio, zašto se svi draganu nude?
Ne stvarno,gdje je Komšić nema ga danima. Da nije,gluho bilo,otiša u Ukrajinu kad ovdje nije mogao počet belaj.
U Novom Gradu Pred.Općinske izborne komisije je ALEN ZORLAK pom.načelnika Efendića, SANEL KASAPOVIĆ član-pravobranioc bivši pom.Efendića,ADISA ŠUMAN član-pom. Efendića za obrazovanje,Maja Burlović član-bivša asistentica općine Novi Grad, ZLATAN KAPIĆ član-osuđen 2021.zbog KD zloupotrebe položaja. Načelnik Semir Efendić je 90% glasova “dobio” upravo u općini Novi Grad. Tražimo od CIK-a ponovno brojanje glasova u ovoj izbornoj jedinici.
Sasvim normalno je da SDP suti jer nije bosnjacka nego bosanska stranka.U koaliciji je sa NiP i logicno je da podrzi Konakovica.
Tek sad razumijem onu "bolje rat nego pakt"
Ja pročitah počelo suđenje Čoviću. Eh, što je babi milo....
Ovog legitimnog hrvata treba pod hitno uhapsiti ili u najmanju ruku protjerati u maticnu majku rvatcku!
Dritan Konjaković je prvi u Bošnjaka.
Konaković izgleda odlučio da prestigne Fikreta Abdića, ima medije i batinaše na raspolaganju pa udri po čitav dan sa klevetama i hajkama, indikativan je i jezik koji koriste članovi te sekte, SDA nas zavađa sa komšijama a trojka nas miri, SDA je okrenuta istoku a trojka zapadu, SDA je korumpirana a oni su pošteni, SDA su radikali a oni su umjereni..
Ko sklopi koaliciju sa ovom spodobom največi je izdajnik u bošnjaka.
SDA kolaicioni partner HDZ-a 30 godina i sada napadaju Konakovica sto i on mozda koalira sa HDZ-om...komedija 😅
Opet Hambo s opštim mjestima. Kad SDP, DF i NS počnu uzimati mandate u kantonima sa hrvatskom većinom i budu popunjavali većinu u Domu naroda onda ćemo imati građansku državu. Dotad moramo prihvatit realnost ovakvu kakva jeste.
Putine šalji atomske rakete na SAD i Njemačku! Jebo vas Shmidt!
Pa SDA nudi HDZ-u što i dosad, svoj kapacitet od 27+ predstavnika u parlamentu, zlatnog ljiljana za koalicionog partnera i neprihvatanje "legitimnog" predstavljanja na način kako to ovi vide, a Dino im nudi svojih 6-7 mandata, Neku ratnog moralistu i najgoreg premijera FBiH otkad je formirana i prihvatanje HDZ-ovog "legitimnog" predstavljanja. Nije teško zaključiti koga će Čović odabrati...
Imam 54 god. I borio sam se za moju dragu BIH, ranjavan tri puta, hvala Bogu ostao sam čitav. sad sam konačno odlučio da odem odavde. Jer ovdje nema napretka. Proleti Nijemac je došao i omogućio još goru podjelu vlasti, što znači još gori razdor među nama. Korak naprijed, a nazad 200. Fuck oof!
ovi će državu prodati zbog vlasti
Ako cu birati izmedju dva zla, biram manje. Bakir!