Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dogovor izmedju srba turaka i poturica o pola-pola. to je glavna odlike sda politike. pricaj o jedinstvenoj bih i multietnicnosti, a radi sve kako bi se napravila podjela fifti/fifti i zayebalo hrvate. ako slucajno ne uspije podjela u javnosti uvjek imaju dokaz da su oni radili na jedinstvu, a do tada ce broj hrvata biti zanemariv. onda mogu preci na srbe. po svoj prilici ce podjela ipak uspijeti. ipak iza nje stoji turska, srbija a vjerojatno i zapad. hrvati bi trebali sada sve blokirati !!!
@M i ti pitas gluuposti. pa znamo svi kaki su baaliiye. po cemu su prepoznatljivi ako ne po looju?
PITANJE ZA OVE STO SRBE NAZIVAJU SMRDSKA I SMRDI-KAKO OBJASNJENE IMATE DA VOZILI AUTOBUS KOJI IDE ZA SARAJEVO ;SANDZAK ILI TURSKU TAKO SMRDI DA SE U NJEMU NE MOZE SJEDITI-MOLIM ODGOVOR KAKO TO DA SU LOJAVI MUSLIMANI TAKO CISTI AVAGON ZA TURSKU ILI SARAJEVO SMRDI DA U NJEMU NEMOGUCE DA SE SJEDI-UNAPRIJED HVALA NA OBJASNJENJU
e jesu se sastali hahahahahah chifut srbin i lijaba....
Tako je Dawutoglu,tako je,,,vlahe po ušima!
e odavno nisam chuo glupji komentar ^^
Ako je trilateralni sastanak na kraju treba svi da podignu tri prsta!