Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesuje me da li je gostovao kod Oprah ikad? Znam da su ga zvali iz njene direkcije.
Ono što je Suljo zabrlj\'o ne može ponišititi ni multiplicirani poštenjačina Redžo, ni sve poštenjačine ovog svijeta
hahah hvala ti velika, stvarno nisam znao sta znaci LOL.
Eto našli su vijest koja pokazuje da ima jedan pošten u SDA Pošten i glup su braća u ovoj državi.
Chuck Norris se boji Redze!
Azure, Redzi je kucu napravila R. Hrvatska (vlada ili ne znam ko vec). Dakle nikakvi \"svjedoci\". Kuca se nalazi u Sarajevskom naselju Kromolj ( 3 - 4 km od centra grada), znaci u Sarajevu. Sto se tice Redze, mislim da mu je zivotna greska da se uclani u ovu stranku. Razlog mom ovakvom stavu je sto je vlada druge drzave pravila jednom takvom covjeku, umjesto nase aktuelne vlasti (a zna se ko nas jase jo od 1991).
Dobro je što se mi pošteni okupljamo svi u jednu stranku, da se stvori jasna razlika između nas i ovih otimača privatne imovine, vakufa i svega što vrijedi sa titom... pardon, zlatkom na čelu. Volim ovo što od crvenog polako pozelene od muke kad vide da pošten svijet prepoznaje pravu stranu :) hajd makar i oni polako postaju sve zeleniji, možda ima i za njih neke šanse u životu :))
men se cini da mu nisi J.S. napravili kucu, vec ADRA, koja je ogranak adventisticke crkve, a izmedju JS i adventista je ogromna razlika....n
ILI JE IZGUBLJEN U SVEMIRU, IL GLUP,AL POSTENJACINA I AKO JE BIO VISE NECE BITI. U GORAZDU ZIVI TOTALNA BIJEDA AL DJABA OPET SDA ALLAH DEAMED.
Između poštenih i sposobnih, oduvjek su birani ovi što nisu sposobni u SDA. Valjda su i poslušni. Idemo dalje.
vala ih ja ne bi vratio
Nemere to bit postenjacina cim je otiso u SDA Koji se to posten covjek druzi sa provjerenim kriminalcima a jos ih i podrzava . Ma fuj , banda
Bravo Redžo! Napokon si shvatio da od poštenja nema koristi. Biće tebi sada dobro, među LOPOVIMA.
za kinga: LOL=laughing out loud iliti na bosanski pucam od smijeha, ili spišah se od smijeha lololololol
hoce li mi neko reci sta znaci ovo lol? Na puno mjesta vidjam a ne znam stza je? Ozbiljno ovo pitam.