Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocemo novu grbavicu ili novi kosevo
Kad stook a navali da cupa ovo...a dobra i ova boja zelena, prava muslimanska :-)
Naučno je dokazano da zelena boja svojom frekvencijom odmara ljudske oči. Isto tako naučno je dokazano da su srbi...PATOLOŠKI tj. BOLESNI LAŽOVI. Divota je ne živiti više sa njima,jer šta će meni prasetina,mast i rakija???
A sto su stolice zelene boje?
Zna li iko zasto su stolice na Kosevu zelene boje? Hvala.
Brate što je je, stvarno je ružna ova zelena boja! Pa da je bar malo tamnija moglo bi se u nju gledati, ali ova je stvarno katastrofa.
vjerovatno su zelene zato sto se cijeli kompleks od dvorane ZETRA,pomocnih terena i glavnog stadiona zove zelena transverzala,koja obuhvata podrucje sve do parka kod raskrsnice sa Alipasinom ulicom. Ljudi moji bavite se pametnijim stvarima a ne bojom stolica..... Nek sve bude zeleno,crveno,plavo,opste nije vazno ali bi bilo jako vazno da nam svima bude bolje u nekim drugim stvarima......
Eto najbitnija je boja stolica, nemamo nikavih drugih problema ni mi u Sarajevu, a ni vi u Rs-u. Sve je divno i krasno, svi radimo i primamo plate, samo je problem sto su zelene stolice na stadionu. Bile su zelene jos od Olimpijade 84. samo sto smo tada imali preca posla, pa nije nikome smetalo.
Protiv Grcke na Kosevu NARAVNO !
@PALE ZATO STO JE U SARAJEVU JOS PRIJE 17 GODINA NESTALO OSTALIH BOJA, PA IM OSTALA SAMO TA JEDNA JEDINA - ZELE(H)NA !!!
Mujkosi ako vam je boja dresova (mislim na FK \"sarajevo\" )bordo, zato vam stolice nisu bordo boje ! Svugdje u svijetu su stolice u skladu sa klupskim bojama ,cak sam par puta vidio i mreza na golovima klubskih boja ! Izgleda vjerska zatucanost nema granica !
eto protiv Grka igra se na Koševu....
A STO SU ZELENE STOLICE????
3 mjeseca postavljali desetak hiljada stolica,za to vrijeme bi kinezi napravili stadion od 50 milja :D
Halo Cernobilac sm.rdi u zenici us.mrdio se daBogda
kako ruzan stadion
Tako to radi pravi nacelnik! Ovo je vazno kako za opcinu, tako i za drzavu BiH. Vjerujem da ce Becirevic imati jos ovakih akcija vrijednih spomena, kao i do sada ;)