Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad kad ptice zas.eru i bagra se pop.isa na njih, ako izdrze 10 sati evo glava ,,,,, treba postaviti kamere odmah iznad , na drvece,,,,,,
Pitam se dokad će ostati u takvom stanju ???
divi hamse kako pozira na klupi kao da u hali sjedi dok viri kroz prozor.
Mnogo su bolje ove klupe za sexanje od onih sto su bile u moje vrijeme sa naslonom koji je smetao za svaku pozu.Sad ce brzo vrbopuc,zauzmite rajo svoje klupe,a vi djevojke/zene ne budite glupe kao one u moje vrijeme !
Zašto je ova ista cura redovno na slikama, pogotovo sa Vilsonovog:))? jel radi za Sa-x? Ista jakna mi torba na slici, cura leđima okrenuta, danas kod zgrade koju ruše:)))
DJABE STE POSTAVLJALI, JER SUTRA DOLAZI TIM STRUCNJAKA ZA VANDALIZACIJU SA GRBAVICE :)
Vidi me što sam \"zategla\"... al ipak poziram:)))
za te pare mogli kupiti Adnanu Brankovicu nove felge.... sramota kako se razbacuju pare
Ova omladina nezna koristiti ove nocne lezaje ,ovo je STELA.
bolje da se novac ulaze u prevaspitavanje omladine i otvaraju kuce za njihovo zbrinjavanje,i da ulazu opstine na obrazovanje roditelja kroz kurseve roditelja koji nemaju pomoc u odgajanju svoje djece,puno roditelja neznaju pomoci svom djetetu,a klupe u parku je najlakse napraviti uvjek i to je najmanji problem,opstine nista ne ulazu za zdravlje mladih i familije,a time i smanjivanje kriminala.Otvarati kafice,a zatvarati radna mjesta itd itd...
Jedna klupa jedan policajac samo mozda tako opstanu od divljaka.
16 klupa = 20.000KM ...
ima li kakav čelik otporan na ciganijsku krađu... btw, moglo se postaviti barem par klupa sa naslonjačem i možda jedan kao sto između para klupa na barem jednom mjestu ali nema veze i ovo je super (Y)
Bolje da su pomogli ljudima u Goraždu,klupe će ionako biti uništene od strane vandala,a građanima Goražda taj novac bi veoma pomogao.
Super do slijedećeg narkomansko-vandalskog pohodovanja....
Djevojko prehladit ces se, odose jajnici ako sjedis na hladnom, ccccc :P
šjo dobre crnke brate, bolja od bree ,, uf kako bi je digo na luster pa lagano....