Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rambo pokaki sda-ovce....zlo ovog naroda.
Ovi sto su donirali BH su i krali zajedno sa ovim nasim. Cuj uticnica 30 KM? Salter prekidac isto 30 KM? Smijesno! Ne kazem da je svugdje tako bilo ali je bilo u 90 % slucajeva.
Sta da covjek kaze na ovo. toliko se para slilo u BiH da u njoj nebi smio biti niko bez krova nad glavom, ali nazalost i nakon 20 godina treba nam milostinja drugih da bi ljudi imali najosnovnije, a to je bar krov nad glavom. Ovo je bruka i sramota za sve politicare pogotovo za SDA koja je u zadnjih 20 godina uvijek bila na vlasti. Hvala Andjelini i vladi Njemacke sto su pomogli i obradovali ove ljude koji su na ovo cekali 20 godina.