Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je 50.000 maraka kad imaš funkcionalan vodovod, čist zrak i sigurnost. Nemojte cjepidlačiti.
Pa za 50 milja ja bih je cjelu godinu pjeske nosao po BiH
Neka je - ovo je bilo potrebno i neka se uradilo.
da je ona bijela sa zlatnim ljiljanima bila bi jos ljepsa
Sastali se lopovi u ie onih desetak procenata koji još vjeruju u njih! 50000 KM. Sva ta ujdurma ne prelazi 10 - 12000 KM! Kada će više izbori!
Hahahahahahahaha koje ste vi propalice
Djeca u Africi su mogla pojesti taj jarbol i zastavu
Ma sta neka je?! Debili jedni toliko gladne i nezbrinute djece bez osnovnih uslova za zivot...50.000 KM za zastavu, bolje da ste te pare dali nekome kome bi znacile mnogo vise, nego odredjenim personama koje se busaju zastava ovo ono za 2 dana bit ce "jucerasnja vijest". I ako ste sve do zastave dotjerali svaka cast, nisam znao da u Svedskoj zivim.
Idi ih zbrinjavaj stoko posrbljena, tvoje pare tvoj izbor. Demokratija = vladavina vecine. Vecina podrzava, znaci da je tu kraj. Svoje fasizoidne tendencije ponesi u Beograd.
U RS u tacnije na putu Banja Luka - B.Gradiska postoje 2 naplatne rampe sa par kucaraka velicine manjeg kontenjera. Dodik trazi iz budzeta 2 miliona KM da se jedna od tih rampi pocisti i dobit ce naravno
Zastavu će poderati prvi snijegovi, kiše i vjetrovi. A onda, ko će platiti novu zastavu, pa za mjesec dana opet novu, i tako. Sarajevo se igra Ankare, a nema novce ni za vodu u vodokotliću
Neka Pale imaju :DDD
Je li to Bakir dobar 51 000 KM?
hahaha
Treba državnu zastavu izvjesiti, ali što je mnogo, mnogo je, što opet govori da je bilo "ugradnji" podobnih.
Oni pametni sto su se ispalili ne komentarisu ono sto ih se ne tice jer ne ide njihov porez ovoj drzavi, pa se trude da pomognu svojoj drzavi koliko mogu iz tih divnih zemalja u kojima zive, a ne da joj odmognu, jadan onaj kojeg moraju moliti da da :)
Neka je i milion.
Jedan bijedan, tendenciozan i zlonamjeran tekst, čija je pozadina destrukcija i omalovažavanje Dana DRŽAVNOSTI! Normalno je da svaka država, troši, za obilježavanje svojih tradicija. BGD i ZG potroše milione na vojne parade i ceremonije. jedino je problem nekakvih 50 K u Sarajevu! PVam materina!
ja bi dhabe uradio
Kao prvo sve je kostalo oko 44000 KM ostalo je pdv koji se svakako vraća Državi. Kao drugo nije u pitanju samo zastava koja je ogromnih dimenzija 72 kvadratna metra, vjerovatno od specijalnog platna koje se neće za mjesec na vjetru pocijepati. Pa onda stub od 35 metara tj. ogroman, nestandardan samim tim specijalan pa mu je i cijena specijalna. A temelj za taj