Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad uklonimo zastavu Srbije onda ćemo da vratimo zastavu Republike Srpske i vi onda ćete biti zadovoljni ? Hehehehehe...
Sarajlijicama nije smetalo cim niko nije ni otisao da je skine...
Sarajlijice hinje male, p**ke, ne mogu na proteste izaci, a kamoli sta drugo...
bb
cuj "nije bilo drugih" pa mogli smo i mi postaviti zastavu tanzanije u Sarajevu pa rec nije bilo drugih, to je njemu svejedno trebo je okacit svoje gaće takva im je ta tvorevina.
E čuda u mp3
Bitna je zastava nezavisne drzave Kosovo Republik , zastava koja Serve dovodi do ludila u svakom pogledu
Pravoslavni turcine pradjed ti nosio fes i ljubio tursku zastavu , a ti danas takav degen ispao ccc....
Republika Srpska je je predivna drzava; ima suma, rijeka, kamena, plodnog zemljista, svih vrsta rude. Republika Srpska mora da ojaca i digne intelektualni standard stanovnistva kroz jak edukacijoni sistem. Tek onda imamo sanse da postanemo Balkanska Bavaria. Pod broj jedan Dodik i onaj ministar fiancija moraju se pod hitno smjeniti, takva dva uhljupa i glupana tesko je u svijetu naci al u Bosni lahko.
ovog treba OBAVEZNO kazniti, da ne bi u buduce se smijali sa nama svima!!! OBAVEZNO KAZNITI!! tu suplju nek prosipa babi Mari..
Čudi me da se lučajno u magacinu nije našla zastava države u kojoj žive oni što postaviše tu zastavu. Gospodo iz RS-a, prošla su ta vremena kada su stavljane rampe na pojedinim mjestima i naplaćivala "rampanina"...! Dejtom je određeno da se BiH sastoji iz dva entiteta i svi oni koji jedan entitet smatraju državom, lažu sami sebe pa i ostale, a ta želja teško je ostvarljiva. To dovodi, isključivo do stvaranja loših međuentitetskih odnosa, a to čine oni sa vrha vlasti jer, stvaranjem takve lažne atmosfere, održavaju se na vlasti...! Valjda će, jednog dana, i oni kao što su i ostali, shvatilti da lošim odnosima među pripadnicima različitim etničkim zajednica, stvaraju lošu atmosferu u državi što ne vodi ničemu dobrom za budućnost nikoga u cijeloj Bosni i Hercegovini.
imate par enklava (banjaluka, bijeljina, trebinje) gdje mozete da uzivate u vasim iluzijama da ste nesto vise od papirnog entiteta. ostatak entiteta il je suma il zjapi prazno
Gospodine Ali.ja Beh.men mozes samo ladno DA GA POF.LAU.TAS i nista vise.
nema veze mogu i breze
NA VRBE!
СВЕ ЈЕ ОВО СРБИЈА, ПУШИТЕ ГА БАЛИЈЕ !!!
đubrad već spremila srpsku zastavu, e pa malo sutra, moraćete ipak prihvatiti bosansku, a ni srbi vas neće i ne je.bu vas za suvu šljivu, a vi se slomiste uvlačeći se njima u zicugu.
fyi u većini gradova RS-a je postavljena ista zastava, ne znam ko to treba da kontroliše, ali poslijednji put kada sam provjerio i Foča i Rogatica su bile u BiH, a ne u Srbiji čije su zastave istaknute...