Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dame biraju...i uglavnom izaberu barabe...
Mogu li ja postati HEROIN :D
E cuj heroina,djevojka navucena na heroin. Šta li !!!
hahahha ...Isto sam pomislio kad sam procitao :D
mene moja cura ostavila zasto sto joj nisam dao kafu da pije nego sokove ,sto sam je ama bas svakidan sa necim iznenadio ne znam sta treba sad da bih udovoljio curama. odkud znam nekad kad prica ja samo upalim u tune na mobitelu i sutim ,kad pocne histerisat ,a nisam vido posteno od srca da se nasmije cura 10 dana vec .jel to frobari ih tuku ili sto nemaju para sta je razlog ne znam
ja sam pročitao heroin, pa kliknuo :)
...ima kod nas dosta, heroja heroina, i previše...
Ima jedno fantasticno pleme u Africi. Poptpuni divljaci sto bi se reklo. Kad god se desi neki nesporazum ili svadja svi se skupe i diskutuju!! Rezultat je uvijek isti. Zli duh je tu i treba ga unistiti. Nakon toga naprave lutku od drveta i lisca i svi udaraju tu lutku. Poslije toga je sve ok jer zlog duha vise nema i sve se normalno nastavlja. Oni su doduse primitivni za razliku od nas:)
Suština je da su ovom "akcijom" KULT-ovci opravdali visoke iznose koji im liježu na račun.
e, nedavno sam se zajebavao na slicnu temu, ali sad ozbiljno da kazem. Vjerujte mi na rijec, bio sam joj dobar ko hljeb, nisam joj dao prozora oprati, peglati.........neka ja cu....nikad je nisam dodirnuo....pokusao udariti ili nesto slicno....ali za to vrijeme ona je sebi namicala druge momke, malo mladje, svoje ucenike-bivse, malo starije, one sa lovom itd. danas mi krv pije na slamku....doslovno do te mjere da kad idem u stan sve mi neka muka u stomaku...a moram nemam gdje..... o kakvom zlostavljanju pricate!? Sto zensko zna biti gad to niko na planeti ne zna!!!! i Sad ja u stanu u svojoj sobi ona se vraca iz kucanje u neka doba, zna da sam je cuo, zna da znam gdje je bila..... o cemu vi pricate!!!!!!!!!!!! Da hocu mogu je slomiti ko cackalicu, fakat. O cemu pricate!!!!!!
mesude, Zensko moze biti gad kao i svako musko,a moze biti i poglupo kao i svako musko.
mesude jel ti cucnes kad pisas ili dignes nogu..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja svog papucom kad vice na mene
i jel ga zovu "papucar"
Kralj a ja kraljica a kad neslusa svakako leti papuca
Ok je to sve ali obično nikakve koristi. Znam ja par cura koje su išle u policiju i slično i faktički ništa se nije promjenilo. Drot ode, privede i pusti. To je to. Nema ovde osnova smislene pravde. Da oni bar riješe prijavljene slučajeve pa haj ovakvu kampanju napravit, nego doslovce ništa se ne desi po prijavi ili svjedočenju.
a kad se prijavi onda dodje ta porodica i kaze "zasto se mijesas u moj zivot, ja to mogu podnijet".
mene moja zena tjera da kuham cistim i da ne nabrajam mnoge druge poslove a nekad bogami i udari prijavio bih je zbog nasilja ali iskreno sramota me brate
Sad je obrnuto postalo Muha ha ha
to ispada da nisam jedini al kako kad komsije saznaju uhh bruka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci svaki cetvrti muskarac u BIH je nasilnik ?!
NIje Dijasporkaa jer je u BiH znatno manje muškaraca nego žena, mislim da na 1 muškarca dođe 4 žene ( 1 : 4 )...
Puno razvijenije zemlje sa puno obrazovanijim stanovnistvom imaju jos uvijek problema u suzbijanju nasilja. Mnogi jos uvijek odrastaju s tim da kad nemas argumenata ..zviz! Pogotovo to cudno kad bar polovina ima setre i majke koje takodje dobiju "zviz" zbog istog tog vaspitanja i obrazovanja. Ici naprijed nije samo otvoriti radna mijesta nego je i ovo itekako vazan dio zivota koji se tice svih nas.
nisam za nasilje ali.. Kuduz nije mogao drugacije jbga :) ne moze se to objasnit lahko..
ko im je kriv kad vole kriminalce i opasne momke sa dobrim autima.
Moze on biti i opasan i dobar u isto vrijeme ;)
mislis kao ja?