Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi srbi ce vjecno patit od toga , sto ih je murat guzio 500 god.
Nikako ne treba zaboraviti ni uzasne slike analnog sexa i sexa sa zivotinjama koje su srebrenicki muslimani upraznjavali i primjenjivali u zadnjih nekoliko decenija.MEDJUTIM KAD SE POJAVIO NEKO KAO STO JE JEHOVA ODNOSNO KO SRBIN I POTAMANIO TU BOLESNU GAMAD svi se nesto pocinju zali ti i snebivati.I pored svega toga optuzivati one koji su istrijebili tu bolesnu gamad i navati ih 7bicama i koljacima.Sram vas bilo
najveci i najglasniji su oni veliki "cetnici", "muadzahedini" i "ustase" sta zive negdje po Kanadi, USA , Australiji i pitaj bogo gdje jos. a kad se zapuca onda noga ! lako vam je otamo lajat...
za ovog majmuna-->srbin | 09/07/2004 23:04:39 a jebem ti mamu u picku daj mi adresu gdje stanujes da te ubijem odmah majku ti jebem izgubio sam dva brata jedan je ubijem preko sume dok je iso drugi je zaklan pred mojim ocima preizivio sam streljanje mamu ti jebem picke jedne zar nevidis da vas asshadov raznosi pomalo za par mjeseci nece vas biti ni 1% u bosnia mater vam jebem cetnicku ponovo ti kazem daj mi adresu gdje si god nacicute a ako hoces moju javise slobodno mater ti cetnicku jebem
Bosanac, a trebali su
jebo ja svoju mater hiljadu puta
pobili su nam sve al ostali smo mi tada djeca danas uglavnom uspjesni studenti OSVETICE SE DJECA SREBRENICE NA SVOJ NACIN !!!!
Poklali u Sarajevu 1o ooo srba? Nama neko maze oci? Mozda, al tebi su vec zamazane... Ti "poklani srbi" u Sarajevu su Bosanci pravoslavci i poginuli su od snajpera i topova sa okolnih brda sa kojih su pucali tvoji "nebeski"! Ako su ovi i zaklali par (i to je lose), nisu sigurno 10 000 jebote breeeeeeeeee!!! Ne seri!
cheto chicago nam se sad potpisuje kao srbin, cedo itd hehe
@ srbin halo roki, gdje ti zivis ? mozda u nekoj swedskoj psihatriji ??? ha ? ti ces pricat da je nas svijet zkuzio. ko mi prica. pa vidim, zato je esdaun 59 politicara iz stranke sda izmjenio. ili je ono bilo SDS. ??? zato sto smo teroristi. jel tako ? da ti kazem nesto. cjeli svijet zna npr. za srebrenicu. i ZNA KO JE TAJ GENOCID NAPRAVIO. tvoj veliki srbin Milosevic se tretira kao jedan bolesni diktator. Karadzica i Mladica traze zbog ratnih zolcina. zato ti je bolje da sutis. gledaj da u buduce postupis pametnije i da nakon dugog vremena obasjasa obraz tvom narodu u svijetu.
Sta serete mala govna poturcenjacka. sta to kao nesto vi prijetite nekom osvetom. Molite se Bogu da rata vise ne bude jer vas vise ne bi bilo ni u tom toru u koji su vas zatvorili krscani. Robujte Alijinoj mafiji i sutite, a sto se tice Srebrenice, pa to i nije neka velika tragedija. To vas samo lazu vasi SDA-ugursuzi i mazu vam oci kao oni se nesto brinu. Pa sto ne nahrane te srebrenicane koji su preostali nego ih izrabljuju kao roblje. STO NISTE PITALI ALIJU PRIJE NEGO STE MU POSLALI "KATIL-FERMAN" DA NE BI ISAO U HAG ZA KOLIKO JE DOLARA PRODAO NJIHOVE ZIVOTE? CACINI I JUKINI JALIJASI SU POKLALI I POBILI DESET HILJADA SRBA U SARAJEVU PA MI NE KUKUAMO TOLIKO. BAS TE PRAVE GNJDE I SMRDLJVE KUKAVICE, ALI VISE NE PALI. SVIJET VAS JE PROKUZIO I OKARAKTERISAO KAO TEORISTE JER STE TOR U KOME PREZIVLJAVATE NAPUNILI SMRDLJIVIM, BRADATIM ARAPCINAMA I MUDZAHEDINIMA.
PREDHIZBORNA SDA-KAMPHANJA
Eto procitah sve komenare. E sta da kazem Srebrenico, sta da vam kazem ljudi? Ovo se vise nesmije ponoviti, NESMIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SRBI, mi smo vas upoznali! Mi sad znamo "kaki ste". ZNAMO LI BOSNJACI???????????????
sarajlija4sure, tako je Svi treba da objasnimo nasoj djeci sta se desilo u Srebrenici. Da nikad vise ne vjeruju komsijama. To je ono osnovno sto svaki Bosnjak mora uciniti. Sa Srbima se treba rukovati lijevom rukom. Desna uvijek mora biti u spremna na pistolju...
NIKAD