Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije Suljo tako bio je OSLOBODILACKI rat, onomad kada ste vi preglasali Srbe i od tada pa za vijek i vijekove mi smo osigurali slobodu sebi da nam vi, koji ste uspostavili preglasavanje mozete samo glabati penis
Preglasavanje je pocelo 91, a nastavljeno je u Ustavnom sudu BiH, gdje isto to muslimani rade uz pomoc sudija stranaca. To ti se zove reciprocitet. Osim toga Dodik je u Butmiru jasno rekao da nema sanse da se formira Vrhovni sud BiH, upravo i samo zato sto se pokazalo da muslimani uz pomoc stranaca krajnje bezobrazno neprestano preglasavaju Srbe, pa cak zajedno Srbe i Hrvate. Kao sto je bio slucaj u odluci o konstitutivnosti naroda u cijeloj BiH. Bas me zanima sta ce Sud u Strasburu reci. Tako izgleda muslimanska vizija BiH kad oni preglasavaju to je demokratija i volja gradjana a kad su preglasani istim sistemom onda je to napad na ljudska prava. Fuj licemjeri.
Pa dobro Tihi `ajmo prepisati poslovnik FBiH pa da vidimo kako ce onda biti. Sva zakonodavna tijela se biraju proporcionalno, prema zastupljenosti naroda,sto znaci u RS dominiraju srbi kao vecina, pa prematome kao vecina treba da odlucuju, sto mislim da je ispravno da i u federaciji odlucuju muslimani.
Bravo Tihiću. Tiha voda brijeg razbija!
nije to lose recno. samo kako stavari promjenit tihicu to nas zanima kako zastiit vitalni nacionalni interes u tom sugavom entitu. mani suplje price hocemo konkrtene odgovore i akcije koje treba sprovest.
IZDAJICA FARBA NAROD, IZDAJICA SE KAO SAD BRINE ZA RAVNOPRAVNOST BOSNJAKA, A ZELIO DATI SRBIMA I HRVATIMA SVE STO POZELE, PLUS BONUS ZAJEDNICKO SARAJEVO? IZDAJICE U OPOZICIJU, IZDAJICE.