Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
juce me je vijest iznenadila i porazila. upoznala sam ga prije dvije godine, sasvim slucajno, onako usput, na ulici, ali je sa par rijeci i osmjehom ostavio trag i sjecanje. potresla me cinjenica da je otisao, jer on je slika moje generacije. uzeli su nam mladost i strpali je u rovove, memljive podrume, logorske celije. saudin je pisao o tome, ja sam odlucila da sutim, zbog toga je bio bolji od mene, od nas. hvala ti
Neka mu je vjecni rahmet.......!
ovo vam on nebi dozvolio, kako rekoste za patrijarha, pa sta rekoste, koliko je srba i hrvata zaklao?
Allahrahmetile dobri čovječe,a sve one koji nam ovo uradiše TEŠKA PATNJA ČEKA.
\"Pospanko\",..Rahmetlijo dobri bosanski,... Vidio si ti bolan gospodaru finih rijeci,znao si ti,...Ma ja bolan,ne mora se sve napisati,...Ti si volio ono glavno,...Drito u VUGLA,... Valjat\' ce ti to i kod GOSPODARA naseg ISAALLAH Lijepi DENNET TI DOVIM DOBRI MOJ \"POSPANKO\"
DIVJAK DODJI I U BEOGRAD DA PROČITAŠ KOJI TEKST....BIĆE TI POSLEDNJI !HA HA HA HA
Saudine ti si naš heroj, neka ti Allah podari lijepi dženet
Saudine, hvala Ti, neka Ti je rahmet Tvojoj plemenitoj duši i neka Te Allah nagradi dženetom. Izgubi Bosna svog velikog sina..
Saudine nek Ti je lahka zemlja Bosanska legendo.Mnogo si za kratka zivota dobra ucino,rano si rano otis\'o Sine Bosna i Hercegovine. Autoru texta hvala na lijepim rjecima.Jovanu Divjaku takodje,legendo Ti si u srcima svih Bosanskohercegovackih pariota. Jedna ulica u centru Sarajeva bi trebala nostit ime nase legende Saudina. . Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina.! BiH4EVER!
Neka ti je laka zemlja Saudine:-(
Sada se pogledaj u ogledalo i zapitaj ko je ustvari govno. Ali onako iskreno... :-( Kakvih ljudi ima...
Rahmet ti dusi!
Allahrahmetile legendo, nisam mogao vjerovati kad sam saznao da se radi o njemu, tekstovi su mu bili savrseni jednostavni sa dozom humora, hvala ti za sve sto si nam ostavio....
ehhh moj pospanko i tebe dragi Allah sebi vrati...hvala ti na svemu, kada mi je zivot bio na rubu propasti tvoji tekstovi su me vracali medzu zive. Rahmet ti dusi prijatelju i puno puno hvala na svemu nikad neces pasti u zaborav.
Neka ti je rahmet dusi...