Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta to radis dejv Hall 9000 gasim te nemoj dejv ne cini to dejv s.jeti se v.iz.e za bud....ucnost neee ..... d.....eeeee...jvvvvvvvvvvvv
e, baš šteta! treba pogasiti sve signale, pa da vidimo onda kome će političari pozirati pred kamerama.Bolesnici !!!!
Najbolji komentar.U potpunosti se slazem.
Svima koji imaju kablovsku. A ostali ce morati uvesti moja TV da se dopuni budget....
Solidarnost prema Komadantu NASERU REGISTRUJTE SE I STAVITE NJEGOVU SLIKU https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/ https://suna.e-sim.org/lan.227753/
Bakire kupi nam LCD televizore da te gledamo stalno i da imamo lijepu sliHku... yebes 100000 radnih mjesta..
Sto se mene tice ukinite sve kanale osim EuroSport 1 i 2 i naravno Sport Klub 1,2,3,4 da mogu brate gledati F1 i Novaka Djokovica. Ostale kanale i ne gledam samo bezveze placam pretplatu na njih. A sto se tice BHT sumnjam da ga iko gleda na doticnom prostoru.
Baš im hvala, reprize, turske, španske i ostala sranja, hahaha baš neka su ugasili taj signal, ne treba ni da ga uključuju.
Dešava se ono na šta su svi upozoravali, a to je TV bez slike i tona. Pogranični dijelovi BiH ostale bez analognog signala domaćih emitera jer taj signal ometa digitalni signal iz susjednih zemalja Hrvatske, Srbije i Crne gore ali i stanovnicima ovih dijelova nudi gledanje "stranog" digitalnog TV programa. Gubitnici su domaći emiter i jer ostaju bez prihoda od pretplate za šta treba kriviti ministarstvo za komunikacije i domaće političare.
Pošaljite vi meni račun da platim rtv taksu,nemojte da šta vama fali.Jebo nas.
Toliko ste para dobili a nikad ni sekunde niste uložili niti u program niti bilo šta - zato otimate komercijalnim televizijama posao ali one i paralelno prave program - KAKAV TAKAV ; I NAJBOLJE OD SVEGA DA SPAHO NE PRENOSI NIŠTA VIŠE.
I neka su. Gori su od telecoma, više zaposlenih a goreg servisa nema na daleko!!!
Nije to baš slučajno da se BHT gasi u tim područjima...
Od sva tri javna emitera, BHT ima najbolji program, jedini objektivan informativni program, dok su ostala dva stranački
hocu samo bolji internet i samo dobr stream :D
ovo samo ima veze sa politikom kablovskih operatera ko ima kablovsku ili dig tv preko njih imat ce sliku.....
Naravno budale misle da ce neko biti postedjen.
Gasi sve vracamo se u 19 .st. o jeeee !!!
Fakat NE kontam đe' problem? RTRS nece opremu OK NEmora ...sta sprijecava BHT i FTV da zavrse posao i pođu emitovati digitalni signal ...RAK-CRA GENOCIDNOJ TV zabraniti emitovanje dok se ne opameti i zdrrraooo ba.
Halllo ba znas li ti uopce gdje je zapelo ? Opremu (MPEG 4) koju je kupila DRZAVA i koju su vec instalirale BHT i FTV je vlasnistvo DRZAVE ....a RTRS tu istu opremu hoce da uknjizi kao SVOJE VLASNISTVO !!!!!!!!!!
DA oprema koju je kupila DRZAVA je MPEG 4 a oprema koju ima tj. kupila GOVNOCIDNA TV je MPEG2 ...samo NE znam đe' zapelo ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)