Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj opcina Kalinovnik.......zar to nije ziva vukohebina u kojoj se rodio najveci genociodas poslije Hitlera !!!!!
@Ratko Dodji ratkice da ti cika Ante da bombonu
Stanite:\"Prvo ga treba roknut pa ga proglasavat mrtvim PSETO VLASKO.\" Iz tvojeg kometara je nejasno zasto ga zelis ubiti. Zato sto je zlocinac ili zato sto nije Musliman (pseto vlasko)? Daj opredijeli se vec jednom.
Nije on mrtav, nego zajedno putujemo svijetom. Pitajte koliko nas je ljudi vidjelo.
Da se bogdo nikada nije rodio...
Oj djenerale dodji nam uskoro u tvoje Zagorje i tvoj Kalinovik, mi cemo te sakriti
ZASTO STAVLJATE SLIKU POBUNJENIKA \"KMETOVA\"
treba cojeku da produzi pasos, uskoro mu istice.
hehehe zeljno ga ovamo cekamo da ga malo przimo i malo deremo..... pozdrav sa ahireta... svi idete ovamo prije ili kasnije.....
srbi su samo jedne krvolocne ubice i siledzije, genocidasi i bijeda na dvije noge! bez casti i srama, bez svijesti i svjetlosti! CRNA RUKA DJAVOLA SVETOG CRNOG SAVE!
E jeli ostao jos i jedan kretenluk da ga srbi nisu kusali, nevjerovatno !! kao da im je svima ćaća Draža i Karađić fuj..
Da i ti si bio tamo i sve to znas ili su tvoji cvrsti dokazi isti ko vase price u vezi ra.ta ono BABA CULA BABA REKLA!!!
pa i arkan je proglasen mrtvim a eno ga zivi u moskvi i dalje radi prljavi pos\'o za zapad i ruse, on je licno ubio rusku novinarku anu politskaju!