Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li vama ministar jerko lijanović, i vi ste u federaciji dotakli dno dna! Baš kao i mi u RS-u!
E baš ti se bori za prava, u vražiju mater. I ti kupuješ tu priču tako što ti on uzima lopatom a ti sjedi kući i krpi rupe na džepovima i tješi se da neko štiti tvoja prava kao čovjeka. Ludog naroda vazda bilo, a nikad više do danas.
Nisi ti hrvat, nego pokatoličeni srbin! Zato tako i mrziš srbe! Vi ste najgori narod na svijetu, to već svako zna! Vi ste fašisti, kasapini, koljači, monstrumi...Ako ne vjeruješ meni, pitaj boba dillana! A i sam nik ti govori koliki si ti bolesnik! Jebo ti krmak dijete!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
JEDAN od njih 10.000 u gradu sto su na funkcijama i uzimaju od bijede pare.
denijelmo otac ti je izgubio na izborima a ti idi i kopaj krompir nedaju ni Tihić ni Radončić sjediti onako...
...Jerko Ivanković Lijanović kaže da sve ovo ima političku pozadinu...pa kao i onaj iz SBB-a kaže ovo sve ima političku pozadinu....u suštini ako dirneš nekog od postavljenih mafijaša oni se brane sa ovo je politika...nevjerovatno ...ti im kažeš ovo su vaši ljudi i sumnjiče se za to ,to i to a oni kao nije to tako baš nego to je politika,onaj Čaušević mnoge stvari kriminalne otkrio a ovi ma to je pokitika,kažeš im jda je ovaj odgovoran za 2 milijarde maraka a oni odgovore ma to je politika...e pa uskoro SIPA stiže na vrata...samo strpljenja
Eto šta Mito bekrija uradi :)
hapsi, hapsi, lomi, lomi !
Cudilo bi me kad bi se neko ovome obradovao i ne bi nasao neki svojv razlog zbog cega je ovo nesto najlosije sto se moglo desiti...
Jedini razlog zbog kojeg Lijanovici nikada nisu procesuirani za svoj kriminal i otimacinu jeste SDP. Niksic i Lagumdzija cuvaju tu gamad zarad njihovih glasova u parlamentu i Vladi FBiH. SDP je najvece zlo, zbog svojih interesa dali su Lijanovicima sve, a oni su unistili privredu u BiH zajedno sa SDA i SDP. Crvena Banda gubi izbore.
Upravo tako. Ja bi na tvom mjestu odmah nazvao SIPA-u i to im sve ispricao i potkrijepio dokazima na osnovu kojih si dosao do tako dobrog zakljucka. Veliki pozdrav.
A, Vinko Jakic
Gdje Lijanovicev pulen dodje trava ne raste! ukrao bi iz oka
bas se vidi da je njegova skola, sramota unistio poljoprivrednike pa sad i privrednike
jbm li mu ja kevu,malo gladnom da mu citav svijet das!
Ovo će biti kao ono u Tuzli onaj doktor i direktor ZZO... uhapsili ih zbog tako petocifrenog mita ... mjesec dana prali i onda kroz mjesec i po pušteni i vraćeni na posao. Čak je i lik otpušten koji je bio primljen u školi gdje je radio ovaj direktor prije nego je prešao ZZO da bi se ovaj vratio...
još i zakon promijeni ova ekspertna vlada da bi se mogo vratit Rančić u ZZO. zakon mijenjaj zbog jednog čovjeka. tragično.
E baš me čudi što su uhapšeni zbog mita :/
I ja se bas zacudi, pa zar se kod nas zbog toga hapsi?
Sve poludilo pa se i zbog toga hapsi...e svašta :/
jebo majku u razvojnoj banci sve goli lopovi, pa gdje mi živimo u pm.
Poslanik a hoće para,zar i toga ima?
http://www.stop-avaz.com/ekskluzivni-intervju-sejla-turkovic-radoncic-me-zeli-ukloniti/
ukloniće Radončić njih sve jer su rekli da ih je on slao na zadatke ....a narod ga ne jhebe ni 0,01 %
http://www.stop-avaz.com/ekskluzivni-intervju-sejla-turkovic-radoncic-me-zeli-ukloniti/