Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanske zene su zajjebane fakat , ali to nije nacin da neko nekog udari. Ima i drugih nenasilnih ali bolnijih nacina kako se vraca na verbalno nasilje i bezobrazluk.
RAZOTKRIJ IH REFICHE :) :)
Refik ce otkriti kriminalne radnje unutar SDP-a, i naravno da ce ga staljinisti na celu sa Lagumdzijom nafurati iz stranke. Tako vam je to kod komunista. Očisti i vladaj !
IZBACITE MALOG STALJINA IZ STRANKE NARCISA ZLATKA
hoce li i on za Tasimom u ZATVOR,ili to cuvate samo za z aone koji se javno exponiraju pred tv kamerama,EVO PRILIKE DA POKAZETE KAKO JE ZAKON JEDNAK ZA SVE, ILI MOZDA NIJE OVAJ JE POLITICAR I JOS UGLEDNI
nemate pojma koja je to glupaca
Bio kod Tasima na kratkom kursu verbalnog dijaloga
rokni je TASIME, hahahaha
Ma zamisli ti samo to????? E bas da mi je vidjeti kako ce ga izbaciti!!!!
drago mi je da je osamario jer je zasluzila bila je ona moja profesorica i dobro je poznajem
Seljacina, izgleda da ga je Serbezovski nasavjetovao hahahaha
pljuvanja pljuvanja.