Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovih ostali 72 poslanika ce traziti naknadu ,kad pudu prodavali krv . Vise je kostao rucak i prije i poslije davanja krvi , nego sto su pomogli ljudima kojima zaista krv treba . Poslanici poslanici , na kratkoj ste uzici . SRAM VAS BILO !!
E samo da ne primim od nekog SDA-ovca ....
Strogo čuvana tajna je da se Smak Svijeta već desio. Još veća tajna je kad se desio. Većina predpostavlja da je Big Bang bio ustvari Smak Svijeta BUDI I TI SMAK SVIJETA HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH J E B O VAS HLJEB hahahahahaha
Plemenit potez, ali zasto ne pisete npr. o studentima i drugim obicnim smrtnicima koji redovno daju krv?! U zadnje vrijeme imate stvarno bezveze tekstove, koji nisu nimalo interesantni...
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... ___♥ ___♥ ♥♥♥♥♥♥ ___♥ ___♥ ___♥.
Đe su pare, darujte pare, a ne krv, krv mogu i kokuzi darovati...
BUDI KINEZ!!!
Nama pijete krv vec 20 godina to sto cete vi dati je smijesno.
Nedo bog od njih uzet, kakva im je krv pogana!
dobije , je.baće ježa u leđa
sad ce nabijati to na nos narednih 353456356546 godina .