Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi crveni kmeri su stvarno jadni. Toliko su se ukopali svojim postupcima da više ne biraju sredstva samopromicije. Čuj, njoj prijetili kao \"mladom kadru\". Pfff....
Kako ste nepismeni pobogu! Prvo pomislih da su njoj prijetili smrću poslanici SDP-a a ne da je ona poslanica SDP-a kojoj je prijećeno. Profesionalnost na zavidnom nivou.
hahahahhahahahha koja patka predizborna,pa zar stvarno kontate da je narod panglu toliko,mislim jesmo ali ne toliko
Poslanici SDP-a Fatimi Lendo putem telefona prijetili smrću nepismeni novinari ko ne zna u kojoj je stranci ova rekao bi da su SDP-ovci nekome prijetili smrću
Pa koliko čovjek mora biti glup i retardiran da bi i dalje uopšte čitao nešto o sdp-u, a kamo li ti odobravao!!!!!!!!1 Gluho bilo!!!!!!!!!
Ma nek ide kuci u Oparu, Trenicu ili odakle je vec. To joj vjerovatno prijete ovi sto sad asfalt prave, valjda im izlomi ove puteve, jadnica nije navikla po asfaltu. Ko nju posla da predstavlja grad, kanton odakle dolazi kad ga nije ni vidjela kako treba. Inace sam iz Novog Travnika i simpatizer SDP-a, odakle doticna dolazi, odnosno ona je OD NOVOG TRAVNIKA. Uhljeb Jedan Pozz
Jedina drzavotvorna stranka je SDA a ovi profasisti umotani u komunisticke krpe pokazale su pravu namjeru koju je i dodik objelodanio, vodja crvenih kmera zlogumdzija napravio tajni plan s dodikom da sruse BiH, sramota, i nek je sramota svakog ko podrzava ove rusitelje BiH koji prave tajne planove sa najvecim neprijateljem Bosne dodiko, svi vi koji podrzavate ove izdajice, podrzavate i dodika, podrzavate gemnocid, negirate zrtve koje su pale za slobodu drzave, negirate genocid, sram vas bilo.
Dodik: \"Imam dogovor s Lagumdzijom da srusimo BiH\" Lagumdzija:\" Nije tacno, drugovi iz sanu iz beograda odabrali su radoncica i mene da srusimo BiH\" Novinar:\"Gospodine Lagumdzija kako da znamo da govorite istinu?\" Lagumdzija:\" Prvo ja nisam gospodin, ja sam drug, drugo, to je lako provjeriti, kontaktirajte drugove iz sanu i oni ce vas uvjeriti u istinitost mojih rjeci, dakle jos jednom ponavljam glasno i jasno, drugovi iz sano postavili su mene i radoncica da srusimo BiH, da prvo proizvodimo krize na svim nivoima vlasti, da ekonomiju unistimo,itd. sto mi dobro do sada radimo, i ako i poslije toga ne mognemo nas dvojica srusiti Bih, tek onda se ukljucuje dodik da nam pomogne. a to vam sve mogu potvrditi drugovi iz sanu.\"
hahaha e smjesnije nisam procitao. cu prijetili joj smrcu. mladom kadru SDP-a hahahaha eee koja ubleha. jel ovo isto ko sa onim metkom za suljagica hahahaha pa ko moze da povjeruje u ove udbaske folove :))) e fatima fatima, na sto si spala. PIIIIIIIIHHHHH. nikad vise ne glasam za SDP.
kiksovci opet dive bistrinom i pismenoscu jesu li poslanici (clanovi parlamenta - mnozina) prijetili gospodji ili poslanici (kome, cemu, zenski rod, clanici parlamenta) su neki prijetili drugaciji red rijeci i par zareza bi rijesili svaku nedoumicu: \"Fatimi Lendo, poslanici SDP-a, putem telefona prijetili smrću\" ovako se samo prosipate
e crveni kmeri sluze se svim i svacim da bi skupili koji politicki poen, ali i to vam je uzalud, narod je svjestan vasih prevara i vasih planova i dogovora sa dodikom u svezi rusenja drzave.
Pa to je SDA politika, do koje to sve granice nece ici
jel to onaj metak od suljagica ???
Josip Jurisic iz SDA? Ne kuzim nista ..:/ Josip- SDA----wtf?
Pusstite Mevlida na par dana, samo ga usmjerite na pravu zgradu. Dobro ikako spavate koja ste vi bagra!
ja mislio prijetili joj poslanici sdp-a
samo bi oni svoje gujce čuvali..uFatime me više jajca..