Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZJASNIT CE SE ON SUTRA U HAVAZU I JOS CE KO DA GLEDAM PROZVATI BAKIRA, ZUKICA, TIHICA I JOS CE NAPISATI PAR IZJAVA ZABRINUTIH GRAĐANA, IZVORA... I DA JOS CE NESTO ISTRAZITI PA OBJAVITI. HAVAZ I FAHRAON SU CUDO MODERNOG DOBA.
jedino ne znam za koga da navijam u ovoj borbi goreg protiv losijeg
Oni su ga i stvorili sad im se obija o glavu !!! XD
lopov i jedan i drugi,kradu i gomilaju svoje bogastvo dok narod gladuje i brani jednog ili drugog da zaboravi na glad.
a sto bakir ne dokaze drugacije ili bar ne podigne optuznicu protiv radoncica za klevetu i tako skine ljagu sa svog imena.ako nije kriv nek dokaze i tim postupkom bi radoncica bacio na politicko smetljiste,a on glumi silu kupuje auta,postavlja zenu za direktora opce bolnice i tako jos vise povecava jaz naroda prema njemu.mislim da bi bilo najpametnije da bakir podigne optuznicu proti radoncica i dokaze svoje postenje ako je posten inace ovaj govori istinu
Tek na osnovu ovih izjava Radončića kao ministra u tom časopisu mislim da se može podići optužnica protiv Fahre, da sam na Bakirovom mjestu i ja bih to učinio. Što se tiče dosadašnjih naslova u "fahrinoj novini" , nije mogao da ga tuži, jer se ta novina ne vodi kao vlasništvo Fahre nego kao vlasništvo fahrine bivše žene, što je i bio uslov da Fahro postane ministar i da pri tom ne bude u sukobu interesa... Dakle slažem se da Bakir sada treba da tuži Fahru, u suprotnom, tu nešto vonja.
mogao je tuziti i novine,pa i fahro je tuzio slobodnu bosnu i jos neke novine tako da je bakir i to mogao ipak je sda i bakir dobili podrsku naroda na izborima pa bi bilo lijepo da narodu objasni sve ove nedoumice a ne da izigrava velikog sefa i prosipa silu.iskreno se nadam da ce tuziti fahrudina i dnevni avaz i dokazati suprotno inace ce prouzrokovati veliko nezadovoljstvo naroda koji je ionako vec previse propatio
Pitanje, Koji su motivi rukovodili ŠĆEPU da dođe 1992 g. u opkoljeno Sarajevo,kad se zna da su mnogi tada biježali od rata,a eto on bahnu i ako nije imao nikakvu familijarnu vezu sa šeherom!
Ma ova SDA je stvarno prava bagra!!
ma da vazno je da vi koristite vrijeme u parlamentu za koje ste masno placeni u svoje licne sukobe. za mene je ovo klasicni primjer skretanja teme sa vaznih dogadjaja. a sa druge strane to je normalna stvar da se politicari medjusobno blate.
Ko dobro vlada logikom, svjestan je da je ovakva retorika "Ministra sigurnosti" usmjerena prema članu predsjedništva države, u kojoj je on ministar, primjer katastrofalnog stanja u toj državi. Ako on već raspolaže sa nekim dokazima, to ne smije iznositi u javnost, jer na taj način samo remeti tok "eventualne istrage". A ukoliko on to govori, a nema čvrste dokaze za to, onda je sramno i krajnje neprihvatljivo da takav čovjek obnaša tako važnu funkciju... Sve u svemu, jadno da jadnije ne može biti!
Pa Avaz i postoji samo da se obracunava sa svima onim koji Fahri stoje na putu...
Jedino ko se treba pravdati i izjašnjavati ste VI... bagro...
A to što Fahro prodaje avion vrijedan 2.400.000,00 $, o tome niko ne treba da priča, je li?
Međutim, u magazinu Obzor Večernjeg lista od 18. maja Fahrudin Radončić je u svojstvu ministra sigurnosti BiH naveo i ustvrdio da SDA raspolaže crnim stranačkim fondovima, ilegalnim i protuzakonitim, da je član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović povezan s bošnjačkom državnom mafijom... ZANIMLJIVO!!!!!!
Nije Radoncic oklevetao Izetbegovica vec iznio jednu jedinu i pravu istinu o lopovu koji nas zajedno sa svojim pajdasima iz stranke laze i krade 20 godina,unistio nam je drzavu i sad kao nije on,on je fin...ma treba to u zatvor da trune do kraja zivota.
Nije ni Fahrino maslo za ramazana, ali je cinjenica da je vrh SDA upleten u niz velikih kriminalnih djela! Nisu ni ostali cisti... Bijedan smo mi narod kad biramo ovakve strukture da nam vode drzavu, ili ono sto je od nje ostalo, upravo zog takvih struktura!
SDA je najveće smeće. Radončić je dobio zadaću od Amerikanaca razvaliti Bakira zbog veza s Irancima! Tu hobotnicu cijelo vrijeme nadzire CIA!
Ne bi cuo za Gadafija Da ga bomba nije trazila Da nije dir'o u Amera Da nije gazio do koljena Ne bi se kosa pustala Ne bi se Dzeniska slusala Ni glas Hipika Da nije bilo Amera... A ni za ove naše ne bi čuo da nije bilo Amera...
Yebat ce vas Fahro :D samo laganica
na kraju ce on syebat samog sebe, a i nas sve sa njim
Evo, samo što nije. On se izjašnjava samo amerima - ostali ste aut.