Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali bi vi pokrivenim muslimankama da rade u sudu i da nose vjerska obiljezja a nebi dali casnoj sestri i krstu/krizu . Ma ljubi vas majka demokracine moje .
Religiskim obiljezjima nije mjesto u drzavnim institucijama i tacka. Ako pak mislite da jeste onda sva religiska obiljezja morate staviti u sve drzavne institucije inace ste diskriminatorska ,nacionalisticka bagra!!!!!!!!
hajd zeno ne prdi zivotati .. nije ovo Iran .. receno ti je napismeno da nemoze i tacka.. idemo dalje
Ako ti je bog naredio pokrivanje naredio je ti je i da ne smiješ bez muža nigdje. A jok, zaboli njih za bogom, nego bi sjedile u sudu i drugima sudile pokrivene. U Saudijsku Arabiju pa tamo to ako možete. A u EU pokrivene nećete niti će evropljani dozvoliti da im sudite pokrivene.
Ako je Francuska i nekoliko drugih drzava zabranilo pokrivanje,mozemo i mi. Nemoj da glumimo vece demokrate od zapadnih zemalja kad imamo diskriminatorski ustav gdje se manjina nemoze kandidovati na izbore...A htjeli bi casne sestre zaposliti u sud ? Ili to mozda samo vrijedi za muslimanske vjernice???
Eto hajd sad recite da Bosnjaci nisu zadojeni takodje fasizmom. Evo primjera ne bi dali krst u sud ,ni casnim sestrama da rade ali je ok ako je muslimansko obiljezje??
amir zukic se u ratu drzao kodeksa oblacenja oblacio se ko bozo vreco da bi izbjegao mobilizaciju i djelio humanitarnu u mz podhrastovi sada je materijalno bogat covjek heroj patriota i vjernik za kojeg glasaju logisticari i profiteri