Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo SBB! Jedino oni upozoravaju bitne znacajke!
Svaka cast Arnautu, covjek je profesionalac u svom poslu, samo naprijed.
Zna se ko je najaktivniji poslanik. Svaka cast.
svaka cast gospodinu Arnautu i treba se malo reda uvest tamo 🍀🍀🍀🍀
https://youtu.be/Y6cs_pbDaGs copy/paste
Svaka cast! Podrska Damiru Arnautu i svaka cast na hrabrosti da se bori sa drzavnom mafijom!
Hvala bogu da se neko našao pametan da ukaže na ovaj očigledan problem sa OSA. Neznam da li je iko i sumnjao u to da OSA na čelu sa čobanom Osmicom nekome polaže račune izuzev Riđobradom šefu. A šta drugo očekivati u privatnoj državi nego privatnu obavještajnu službu, žao mi je svih nas...
Ko ce drugi ako nece neko iz SBB-a ukazati na prave stvari.Bravo
Za SDA nema nadzora kad su oni u pitanju.Samo naprijed Damire.Konkretno i jasno.Narod ce konacno prepoznati prave stvari.
Šta reci osim da gdje god se pojave kadrovici,sda tu je problem, oni to i čekaju da mogu robot i nesnosit odgovornost. Dosta vise ovakvog načina. Sda pod hitno izbacit iz vlastili. Neodgovorni i nesposobni.
Novi predsjednik zajedničke komisije za nadzor najvjerovatnije bi trebao da bude neki Bakirov dobar prijatlj... Inače prijatelj iz stranke Stranka ga prati
Čovjek koji radi svoj posao odgovorno i profesionalno. Svaka čast Damire!
Tako je Damire. Puna podrška za ovako javno iznošenje i borbu protiv mafije.
Damire dovedi u red raspustenu bagru 👏👏👏Svaka ti je zlata vrijedna 🍀🍀🍀
BRAVO SBB
SAMO NAPRIJED DAMIRE !
BRAVO DAMIRE