Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova dopuna zakona je nuzna kako ne bi dolazilo do potencijalnih blokada kao sto je bio pokusaj do sad od strane Budimira i SDA. U vanrednim okolnostima bi neko pored ministra finansija bio ovlasten da izmiruje obaveze sto je logicno. Ne treba zaustaviti izmirenje obaveza radi necije politicke igre.
što će nam onda izbori, stranke, parlament, vlada i ministri neka Zlaja sve potpisuje kao Kim Jong Ill. Socijaldemokratija nema šta!
De se malo raspitaj ko sta potpisuje pa onda komentarisi. Svi znaju da je Budimir namjerno prihvatio vec odbijenu smjenu Krajine kako niko ne bi mogao isplatiti penzije, plate i kako bi naravio haos u FBIH. A uostalom nijedan politicar u BiH ne moze nista sam uraditi jer nije niko osvojio preko 50% glasova. Da bi se nesto uradilo treba ucestvovati vise politickih stranaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sada će foteljaši učiniti sve da se ugrade u budžet, jedino im je to u cilju
samo da im je oktobar dočekati....pa onda udri jovo nanovo :)
Valjda opet SBB neće pokušati da preko leđa građana i običnih smrtnika pokuša blokadu budžeta Federacije, kao što su to učinili prošlu sjednicu!