Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je u prošloj godini smanjen dug, zašto ne usvojiti izvještaj sad? Mislim ne čudi me, odavno nije neka opstrukcija bila, sad će opet sva budžetska izdavanja doći u pitanje.
a budžet rasipno troše upravo ovi ovdje koji isti i ne žele usvojiti pa će onda ucjenama to odužit, napravit dramu zbog kampanja i opet na kraju usvojit. cirkus.
Pa zato sto su izbori i sto su SDA i SBB konacno pokazali pravo lice, lice opstrukcije i destrukcije svega sto valja i sto je pozitivno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
'ta Alma Čardžić zna o izvršenju budžeta? pa nije ni čudo što ne usvajaju xD špansko selo, većini.
ti joj reci sokole
Pa znaš kako ona pjeva onu: Neka me u srce rane i u oko dirnu, ne dam mesnu industriju, Jer u kojoj god fotelji sjedim, ja u novčaniku nosim Lijanovu sliku... :))
Nisu oni navikli da usvajaju regularne i budzete koji pokazuju uspjeh. stoka je to. moras im podijeliti koju hiljadarku i sve usvajaju. toliku opstrukciju pravili da bi dosli na vlast i onda usvoje najmanji broj zakona ikad. stoka zelena
Vlada vratila i smanjila dugovanja sto su prethodnici napravili, pa mi nije jasno zasto neki vrse opstrukcije ako se uradilo i vise od ocekivanog
Ovo pred izbore koce pojedinci, to im odgovara ocigledno
Ja koliko znam kad Parlament FBiH ne usvoji izvještaj o Budžetu, vlada automatski pada.
pa hoce li biti posljedica???
ma cim je nesto kako treba da opstrukcije ccc
200.000 miliona zadužena!!!!! WTF? E blago nama sa vama :P
400 mil bili zaduzeni a vratili 600 miliona, sta je onda 200 mil?
ovo je super cifra vjeruj mi, ne padaj na price da ce nasi unuci otpacivati dugove. mi smo dosta stabilini ekonomski
Kada pogledam ko sve tu sjedi i ko treba da usvoji, nije ni cudo sto je ovako....
Ovo je bas preofirno pred izbore da se ne prihvati izvjestaj. majstori politikanstva i opstrukcije ponovo na djelu
Ovdje svako radi šta hoće. Ma gamad ste prava (političari).