Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Mogli bi, vjerovatno će, trebali bi…” Koliki text a ništa konkretno ne piše u njemu!
Znaš kako ovde to ide, svako da za sebe pravo da sudi o svemu. Ali da postavimo retoricko pitanje, da li je pozivanje na ukidanje RS antidejtonsko djelovanje i da li ono treba biti sankcionisano?
U SLUCAJU DA SIPA I TUZILASTVO BIH NE DJELUJU OVE SEDMICE, SLJEDECE SEDMICE DA SE RASPUSTE I DA IM SE ZATVORE SVE FINANCIJSKE PIPE IZ FBIH!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Je b em ja vama mater svima skupa 30 godina života mi je proslo u ovim nadama za bolje sutra ako bude ovako ako bude onako mozda ovo mozda ono zabrinuti ujedinjeni podjeljeni majorizirani ....i tako 30 godina života u nepovrat
Iskreno zao mi je svih nas sa sve tri strane..mi bjeda prosjecnog stanja , ti isti milijarde!!Gdje smo , sta smo suma sumare ravni nuli.Narode bez obzira kojem bogu se molis OTVORI OCI 😢!!
...al u k...
Izbaceni iz politike i ubaceni u zatvorske celije trajno.😁
A KO CE IH TO IZBACITI??? Security???😂
Veliki brat,onaj isti sto vam rece gdje da potpisete i nacrta vam kartu.Isto tako to moze i obrisati.🤣🤣🤣
Hahaha jesu se srbende prepaaalee, ma necemo vam nista, mi se salimo malo...
Ovo je sada idelana prilika jer je Dejton načet. Ako Dejton više ne funkcioniše onda po dejtonskom Ustavu BiH vraća se Ustav Republike Bosne i Heregovine koji je bio na snazi kada smo okačili zastau pred UN, a u kojem nema entiteta. Dodik je dokazao da su entiteti kočničari napretka ove države i time suvišni. Na 3 miliona, a možda i manje, dovoljna je vlast samo na nivou države i lokalnom nivou.
Ovo je vracanje na Dejton 1.0, svi aneksi, davanja nadleznosti se vracaju tamo gde su i bili, u ovom slucaju Republici Srpskoj koja je 1995 potpisivanjem Dejtona imala svoje sudstvo
I ti bi pobrisao rad svih visokih predstavnika čiji mandat za Bosnu i Hercegovinu je preciziran u Aneksu 10, u kojem se visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu proglašava konačnim autoritetom u Bosni i Hercegovini za tumačenje sporazuma o implementaciji civilnog dijela mirovnog ugovora. Ti bi od Dejtona napravio Bibliju, a zakoni su promjenjiva forma jer promjene su jedina konstanta.
Sad nam je kasno svima gdje je tu je samo da neko krene...
Neka više neko nešta učini, šta se više čeka.
Nije da bi mogli, vec moraju. I onda ih sve procesuirat sudski i oduzeti im svu imovinu
Šta je to skupština napravila nelegalno?
Zna Evropa ali neće da prizna borio se djeneral protiv terorizma
Poslanici????hahaha,krmci g.nocidni iz g.nocidnog krmetnjaka,to im je pravo ime.
Pogledajte samo ovih nepismenih Klixovi novinara. Politicki nepismenih,naravno. Oni CIK pisu punim imenom i prezimenom(Centralna Izborna Komisija) a Bosnu i Hercegovinu pisu kao "BIH"!!!! Ovo je ogavno,da ljudi u tolikoj mjeri mogu biti politicki nepismeni. U medijima u rs-u necete nikada procitati da je RS,RS. Vec iskljucivo Republika Srpska. Nepostivanje drzave u najvecem mogucem obliku.
Morate skontati da ne mozemo mi nista uradit. Dejton ne poznaje ili ne daje pravo nikome da drugi narod u potpunosti sankcionuse ako su svi takvi. Ali su zato valjda svjetske sile potpisale skupa to sve da garantuju da nece biti strana koje ce se izicčjavati na drugima. Znaci samo oni to mogu i moraju
Ukinula se tzv eres
Vec sad mozemo reci da je to bivsa eres