Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I za dosadašnje naplate rada u tzv komisijama trebao i neko odgovarati,naplaćivati rad u komisijama ZA VRIJEME RADNOG VREMENA je čisti kriminal.Ja lično više nemam ni zrna povjerenja u političare,čast izuzecima,ali oni su veoma malobrojni.To nisu stranke prije bih rekao da su to Interesne grupacije.
E.....sad ce umjesto da naplacuju rad u komisijama naplacivati prekovremene sate.To jos niko nije spomenuo
sarajevo-x šta je blokiran članak o blokadi zgrade vlade,zvao Crnkić haaaaaaa. prodane duše
\"jer će im ostati glavnina primanja među kojima su, osim plate, paušal, putni troškovi i dnevnice za putovanja u inostranstvo.\" Pa kako vas nije bilo sramota primati pare za komisije, nista ne radite , zaposlite se u komisiji i da vam se daje i placa koju ne zaradite i jos pare za komisije .... van pameti, ma ukinut ove pausale kakve bolan pausali pored place, a , putne troškove i dnevnice bi trebalo svesti na minimum.. Pa dobro uopce funkcionisemo , koliko trosite i kad potrosite onda po bijedi, kresete place da vrati vasa razbacivanja.