Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka od pitanja mogu biti sljedeca: 1. Zakonitost djelovanja Visokog predstavnika 2. Karakter rata u BiH 3. Legalitet referenduma iz 1992. godine 4. Karakter Republike BiH tokom rata 5. Karakter RS-a tokom rata 6. Karakter HR HB tokom rata 7. Pravni status Bosne i Hercegovine od 1995. godine...da li je federacija, konfederacija itd. 8. Tuzba BiH protiv Srbije..jeli to alijina muslimanska tuzba ili tuzba drzave Bosne i Hercegovine, odnosno svih njenih gradjana. 9. Genocid u Srebrenici...da li su ga izvrsili samo pojedinci ili tadasnji sistem RS-a kroz svoje organe-policiju i vojsku
a sto li i o toliko insistiras, hoces li stavit nekog genocidasa srbina da opljacka?jeli?
paraziti pitaju-vijece lopova odgovara
Nije LAGUMĐIJA nego Lagumdzija
Odgovor: Izvini jaro, guzim :)
Kada se raspisuje referendum o opstanku ove \"drzave zvane BIH\"????? do kada je rok DEYTONA ?????
PITANJE : DO KADA ČETE DRŽATI KEMALA ČAUŠEVIĆA NA MJESTU VD. DIREKTORA UINO BIH, KADA MU JE MANDAT PRESTAO PRIJE 13 MJESECI, A ON I DALJE PRIMA PLATU OD 5000 KM , A NEZAKONITO POSTAVLJENI LAGUMĐIJA GA MIJENJA I SLUŠA KEMALA ZA SVE STO TREBA ODRADITI??????