Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se ne drmnemo i ne pocnemo obradjivati nase njive na kojima sad raste ambrozija, nemamo se cemu drugom nadati do poskupljenjima povrca, koje se svakako uvozi. Mada smo, cini mi se, previse gospoda da bi se neko bavio poljoprivredom i njivom. Sve neka administracija i pravnici, nokti do zemlje i trepuske do oblaka, trimovane bradice i frizurice. Cast izuzecima, svakako.
Odem nedavno na pijacu i uzmem 2kg krompira, 1kg mandarina, 1kg jabuka, kad teta meni veli 18KM. Prvo računam u glavi da nisam šta pogrešno reko, pa reko onoj teti da nije šta pogriješila... Fino vratim sve, odem u bingo i uzmem sve to isto za 9KM
Da nisu bile Evine jabuke ???😁😁😁😁
najbolje saditi sebi sam
koji je razlog poskupljenja ?
Neka je poskupilo, svi ste iza sebe ostavili neko zemljiste kad ste selili u grad jer ste nehljebari i mislite da ce neko drugi radit za vas.
Premijer Novalić : ''Šta hočete i penzije su vam povećane dva puta i to po 11 KM''. ( citiram - nije govor mržnje).
Ja mislio MAZA skupa a kila paprika sad jače kotira na tržištu xD
Jbt paprika od 9km
samo udrite cijene, ja bi volio da paprike budu 20 KM, a banane 15 KM
Ko nema para nek jede meso
Ko je ovo pisao?Neki domaći robovlasnik sigurno!
u usa se paprike kupuju po komadu ,oko 70 centi za komad,tako da treba mozda tako probati...
Svasta....
I narod je postao gospoda neće niko više da sije čak i na selima pod motom ne isplati se
Organsko BIO povrce i voce sadite i prodajite. Sa duplo vece cijene . Svaki drugi dunum u Bosni ledina. Evropljani 30% hrane iskljucivo jedu BIO ili ORGANIC . Od 600 miliona evropljana koji je top Broj za nasu malu drzavu. Para ima samo treba raditi.
kakoe moguče ovo nie u redu nešto, Bakiraga je reko da neče bit poskupljenja zbog goriva!!!
Povoljno prodajem glavicu kupusa....