Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko drzi osiguranja u FBIH. Hrvati...eurohercu bosnje rado placaju registracije...bankovna transakcija 20 km....pa gdje to ima...cista pljacka od strane euroherca!
Prije nego nego ti svoj nacionalizam izrazio, mogao si googlati koje je to najače Osiguravajuće društvo u BiH. To je druže ASA osiguranje od familije Hastor. Osim toga ti biraz osiguranje. Ne može te niko na Euroherc prisiliti.
on je to i naredio, sad će ko fol malo prijetiti i galamiti na agenciju i ništa neće biti tj poskupljenje ostaje, to je jeftin trojkaški trik u saradnji sa poglavnikom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast! Put Sarajevo-Tuzla milina, nema boljeg na svijetu. Hvala ceste Federacije, drago mi je što vas finansiram kroz milion nameta.
Smijeni sebe..
SDP i HDZ digli cijene, Forto nesposobni pristo, nije ovo moglo dok je Novalic dirigovo.
Kakva suplja prica... Agencija kojom rukovode Forto, Niksic i Adzija podigne cijene zarad SDP-ovih i HDZ-ovih osigiravajucih kuca, a onda kofol Forto trazi smjenu rukovodstva agencije. Koja se nikad nece desiti.
Uvijek sam se pitao zašto samo kod nas se Auto mora registrovati svake godine???? Kako znam da se Auto samo jednom registruje i onda se samo svake 2 godine uradi Tehnički pregled Auta koja košta oko 200 do 300 maraka, ali je ovoj bandi to jeftino jer registracija košta duplo više. To se mora pod hitno ukinuti. 😡😡😡
Euroherc na celu sa lopinom Damirom Hadzicem, scenarij vec viđen u Hrvatskoj.
Smjeni i sebe ako ipak na kraju poskupi...
Seljaci auto je potreba nije luksuz.Treba da se smanji na osnovu koliko ima auta u FBiH ,nema ovo sve ode u Piz.. Mat......
U Sarajevu viša auta nego građana!
forto dopustis li ovo trojka gubi naredne izbore,e onda cu ja namjerno glasati za sda i ako nikad nisam.
U Sarajevu viša nego građana!
Ima kod Dode za manje ... veoma jednostavno
Bravo Forto kralju glasao sam za tebe i opet ću sigurno
Forto sve ovo radite da bi RS-u povecali izdvajanje pa nije niko ovde lud.
Osiguravajuce kuce su ujedno i vlasnici / osnivaci Agencije za nadzor osiguravajucih kuca u FBIH
Forto nikad vise neces glasa dobiti , odjebaus