Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi što kažete da ga nije trebalo ubiti niste normalni. Izuzetno otrovnu zmiju ostaviti živu ? A što ne nabavite po nekoliko takvih i pustite po svojoj kući ?
@Serbinator konjino jedna pored toliko zmija koje nisu otrovne i koje mogu tamaniti poloprivredne stetocine poput miseva ti govoris liku da spakuje najotrovniju zmiju na Balkanu i da je odnese na planinu.Ti si retardiran decko
Jadni poskok, krenuo traziti stakore oko korita Miljacke. Zalutao u grad zbog visoke trave zarasle radi nebrige dobro uhljebljenih nekompetentnuh u javne sektore- pa nayebao. Ovo je samo slika sve opstega stanja u gradu... Tramvaji nam iz sina iskacu, voda iz truhlih cijevi à poskoci i stenad iz visoke trave...
još sad kad budu čistili sarajevo.ima svašta da nađu.
papak Pajo iz Stoca
Psi lutalice su sto puta opasniji u gradu jer mogu napasti dijete, prenose zarazne bolesti i kontaminiraju javne površine. Korist od pasa lutalica je jednaka nuli. Poskok je koristan, samo ga je trebalo izmjestiti u prirodu!
Ne seri
Te iste lutalice su ljudi izbacili na ulice kad su im životinje dosadile, koje su se kasnije razmnožile. Zmiju niko nije doveo u gradsko naselje, sama je došla.
Ko mi ubi punicu?!
Nedavno istraživanje je pokazalo da od 100 osoba koje imaju ''bliski susret'' sa zmijom 99 % ne kaže ni približno tačan opis,izgled zmije ( boja, veličina,. šare, kretanje ... ). Je4dino je u Herrcegovini taj opis tačan u preko 50 % slučajeva.
KJKP PARK postao ko Vodovod. Kao sto vodovod namjerno proizvodi redukcije kako bi dobili donacije za satro neke cijevi, tako sada PARK namjerno ne kosi i ubacuje zmije otrovnice po naseljenim mjestima, kako bi rekli da nema para za kosilice i radnike..
pa odakle im zmije da bacaju kad hoće?
Poskok najveca zmija😂😂😂😂😂. Poskok je zmijuga lamo
Sebija ode u šetnju Otokom i digne se kuka i motika.
Dobro dosli u srednji vijek.U ovoj drzavi ako vas ugrize poskok sigurno umirete. Ne postoji prutuotrov nigdje u cijeloj BiH..
A što Sebija nastrada. Jel ovo.ona ili njena dvojnica.
Mene je jednom ujela smokulja sa Tjentista,jos bolujem:)
Boze sacuvaj...
Ova slika me asocira na "planetu majmuna"-mogu misliti koje stigo taj je i "mlatio".
Punice, otkud ti u Sarajevu? 😜💪