Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim komentatorima na klixu bi najbolje bilo da sjede u špajzu negdje i čekaju smrt pošto im niko i ništa ne valja pod nebom plavim. Ne zna se ko je gori, ovi mudogladioci iz dijaspore što znaju najbolje ili ove lokalne fukare koje jedva čekaju pozitivnu vijest da istresu svoje frustracije njihovog jako teškog života odbijanja pozivnica za posao.
nedim lipa veci ublehas on fol suorganizator covjek izvara sve sto može najveci mu domet bivsi novinar exspresa jos mu fali pocko koji ne izlazi iz kralj fahda džamije a organizuje pivo fest i vara balavce za lovu koji sviraju sa njim,ali su se pojebali oko para na znam ko ovome vise može dati da bilo sta organizuje
Ovaj Holiday Market ce biti 10 puta vazniji od ostalih.. pogodite sto ??? (hint: Ajnadzic se smjeska zadovoljno)
Hastahan ima li ko mogucnosti i znanja da mi objasni ovo ime parka?
@Denin60 tako je Denin60. Samo bih još i dodao da je Hastahana i prije jna bila bolnica (još u doba turskog vakta).
@Denin60 Dobro to nego otkud ovakav naziv ime nikad cuo dali je od doba turaka ili neki novi naziv?