Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
godišnji odmor? sigurno se zajebavate ili sam slučajno pročitao
Braćo Bošnjaci , upravo citam Kuran i nešto sam kaharli pa da s vama muminima podjelim to.Kako li je naš otac velike dugogodisnje nacije, otprilike 30 godina, preživljavao u tvorza? Alija je bio pravi musliman, hagresori su mu smjestili bolan,iako je bijo dobar s gosp. Bin Ladenom toje samo ba radi muslimanstva. Jel nam braćo muslimoni ba Alija izgubio nevinost od strane hagresoora u zootvoru?
@Hamburg Ovo je više metaforički rečeno, s obzirom na uslove koje imaju. Imati tv u zatvoru je pravi luksuz, da ne govorim vidjeti oblake ili raditi nešto. Bez takvih ugodnosti blejiti u 4 zida je psihički slučaj. Da se ja pitam likovi sa teškim dijelima, pogotovo ratni zločinci ili slično njima, blejali bi u ta 4 zida, ali..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pobjegao zatvorenik iz KPZ i došuljao kući po noći.Na pragu ga dočekala žena :Na vijestima kažu da si pobjegao u 5 a sad je 11 uveče,gdje si do sad ? Sam je nazvao policiju da ga vrate u zatvor.
Gdje nam je Solo Munib??
Zašto bi iko bježao kad puštaju na vikende, godišnje, praznike.. isto ko i kod kuće, još sve džaba
U četvrtom kazamatu drže vjernike za izmišljeni terorizam.
Sve dok nema makar jednog političara ovdje, ovaj zatvor je samo za sirotinju i one bez leđa.
Treba ih tjerati da giljaju i rade ko volovi da zarade taj obrok u zatvoru ..
U njemu ima sigurno školovanijih ljudi nego kod naših "političara" ..🙏😂
Ruzno izgleda, napoznatiji zatvor koji dnevno posjecuju novinari i da se nije sredila fasada stolarija da to pismeno izgleda, Sramota.
Ruzno izgleda, napoznatiji zatvor koji dnevno posjecuju novinari i da se nije sredila fasada stolarija da to pismeno izgleda, Sramota.
slika 30,zenica real madrid kruzni tokovi
Bolji uslovi vec u studentskim domovima
Jedan od apsurda je da su u zatvoru skole i dplome validne a na slobodi ima svega....
Zasto da bjeze kad su svaki vikend da dozvoljenom dopustu? Da je kazna kako treba i da nema dopusta druga bi prica bila. A ove ogrlice koje nose su nigdje veze, kriminalci su pronasli nacin da i taj problem zaobidju.
Ja BUDALA !!! Odu u ZATVOR na nekoliko godina da završe ŠKOLU !!! Pa mogli su to završiti za 17 DANA u Sanskom Mostu, a da ne idu u ZATVOR !!!
U zatvoru je besplatno...
Zvuci bolje nego ova sloboda sto smo se izborili za nju