Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medijska patka. Kako mislite težak? Teško vam pričati, ili sjediti ili držati mikrofon? Pa jeste ono teži je od kašike, što jest, jest, ali imaju i oni manji, što se zakače na rever, oni su garant lakši. Kažete odgovorost???!!! Koji je to novinar ikada pozvan na odgovornost? Jeste, dešavalo se da upravo vlasti iz repulike mrske optuže novinare zato što su iznijeli istinu o Duduku i kompaniji (Bakir Hadžiomerović, Damir Kaletović i dr.), ali za laži i neprofesionalnost još niko nikada. A jel vaš onaj uhljup što je u Beogradu juče nasrnuo na djecu što su nosila transparent na kojem piše NE ŠETNJA BOSNA, BOSNA! Pa taj krkan (vjerovatno ima 8 razreda osnovne škole), nije ni skontao šta znači taj transparent - poziv građanima da ne šetaju već da napadnu na zgrade vlade. On je mislio da tamo neko promovira Bosnu... Bili ste pametniji dok ste šutjeli, a sindikalci (po mjeri duduka traktoriste iz okoline Laktaša), da ne i govorim.
ako su vahki ko na klixu i netrebaju nam :-)
Da, posao pravih medija nije cijenjen, al' je zato posao "žutih" precijenjen, i treba ih zakonom ukinuti zbog svakdnevnog narušavanja nečije privatnosti.
...posao arhitekte isto...sveden na nadnicki rad... arhitekta nekad cjenjen kao doktor u bosni nije vrijedniji od pisljive bobe i predmet je ismijavanja... pa ti sad vidi ...
Hvalite me usta moja....
Cak su nam ceste u boljem stanju od novinarstva.
Jel treba pohvaliti ove u brabonjcicevom taboru. Pisu kako vožd kaze. Jesul oni nagrađeni. Bilesi da jesu.
Odgovoran koliko i profesora, nastavnika i političara zajedno. ALI, dali radnici u novinarstvu razmišljaju koga sve ima među njima? Koliko profesionalno / mislim na apolitično i nepotkupljivo/ rade taj svoj posao. Čak vodeći novinari, izuzimam sve Senade i još par dama, rade po diktatu gazda. Jeli opravdanje - mora se preživjeti, pa i nije!
kad bi medij danas bio neovisan, on u državi tipa bosne teško da bi mogao opstati. dakle svi mediji u bosni i regionu su više manje plaćenički. većinom se financiraju ili iz političkih stranki ili gospodarskih lobija, a često je to jedno s drugim povezano. neovisni mediji su možda jedino oni časopisi moja tajna, sudbina, istina koji laprdaju izmišljene priče o ljudskim sudbinama ili slično tome, oni se financiraju isključivo na osnovi gluposti čovjeka.
tema je za desetku! u medijima rade ljudi koji se ne razlikuju od ostalih ali ciji rad se tice svih ostalih. da nije bilo ovakvih i slicnih medija nigdje u svijetu ,pa ni na balkanu se ne bi desilo to sto se desilo. i ovo sto se desava zadnjih 20 godina nije zasluga politicara nego medija.
medij= balkansko obrazovanje i mentalitet