Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali hej omladina je lijena i ne traži posao;) Molim neki članak kako zablistati na intervjuu?
...članska iskaznica.
kolega rezultati niste upoznati sa rezultatima studije think-tanka Nezaposlenost mladih - da li je problem u stavu? :D drago mi je da je grant od nekoliko hiljada eura otišao na ovo vrijedno istraživanje :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...ozbiljni ljudi, experti...sasvim slučajno članovi stranaka i bliski njihovim vrhuškama...koincidencija čista...
ne razumijemo se mi u astrologiju ali tako ti je to kad se zvijezde spoje
ne razumijemo se mi u astrologiju ali tako ti je to kad se zvijezde spoje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj likova majko mila...
jaoooo pazi Borisa Buhe kako izgleda, ko serijski ubojica jbt
sve neke glavonje,guzonje u p.m
Savjetnik Buha bio je jako blizu najboljem rezultatu.Komisija ga je ocijenila sa 129 bodova. Trebao im je dati Index da mu jednu 13-ku upišu.
ma neka su primili,fali nam svakako administracije.fuj! i onda mladi ovo,mladi ono samo znaju srat,bjezim glavom bez obzira ako ikako mognem!
Nastavlja se saga "Dobar dan rodjak" 2gi dio "Predsjednistvo" :D
*** vas mater
On nasteli posao sebi za 3000 platu a posten svijet ne moze naci posao od 500 km jos da te jebe gazda
Zamisli kakvi su oni savjetnici bili ovim svojim liderima stranaka.. kada lideri ništa nisu uradili za ove četiri godine konkretno.. osim da su pljačkali javna preduzeća i narod.. Možeš zamisliti kako će ovi neradnici da rade svoj novi posao.. tj. kako će da se udome na budžet do penzije.. a narod neka ga hrani i daje mu lijep i udoban život.. Sve bolja i bolja reportaža ovih naših neradnika.. neznam šta će nam uopšte političari.. pa dokle više?
dok ne udje do krajaa pa ce fa izvuci i opet nabiti i sve takO
opet se familija i kumovi udomljavaju zaposljavaju sve nehljeb nezna se koji je gori
Vidite kako su se fino članovi predsjedništva dogovorili, svakome po jedna pozicija. Zamislite kad implentiraju Sejdić-Finci , pa odmah će nova sistematizacija. Sekretar će na svim nivoima imati sedam pomočnika- ko Snjeguljica i sedam patuljaka!
Navedeni gosp. Ranko Ninkovic je zreo za penziju!!!!!! I cuje Sekretarijat, to se ponovio uvodi jedno partijski sistem!!
Odlicno kada dobije posao neko ko je prvi na spisku...posteno i transparentno...ali ti konkursi su smijurija obicna...dzaba i ako si prvi, deseti moze dobiti posao...u mom slucaju tako je bilo...
"U ADS-u navode da je bilo za očekivati da oni imaju najbolje rezultate, jer već godinama rade u ovoj instituciji na istim i sličnim poslovima. " Zato ne možeš ni na pripravničkom proći jer su pitanja dizajnirana za ljude koji najmanje 5 godina rade tamo.
@mujo - Imas pravo.
Uhljebljavanje provjerenih i odanih stranačkih kadrova...