Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno! Svaka cast! A sta cemo s Vrelom Bosne, sta se desava u Osijeku, sta se desava u Otesu, Sokolovic Kolonija, Hrasnica??? Ciganluk, bezobrazluk, malogdradjanstina! Divlja gradnja nikla, napravili ruglo od dijela grada koji se mogao pohvaliti zelenilom. A \'sirotinja\' koja je napravila kuce od, u prosjeku, 3 sprata ne moze da odvoji za gradjevinsku dozvolu sada. Gdje je tu na snazi Opstina da ih dobro novcano kazni i tim novcem finansira unapredjenje preostalih zelenih povrsina kao i borbu protiv divlje gradnje.
...samo ravnaj...
Bravo samo rusite, znaci ako su bili borci ili logorasi misle da mogu raditi sta hoce. Napravise ruglo od grada. Tu im nebi trebao biti kraj, trebaju jos najmanje pola grada da poruse dase napokon uredi malo ova carsija. Zbog ove seljadije nemas ni trotoara dok ides ulicama... trebali su ih jos namlatiti, odakle ta sloboda da grade na necemu sto im nepripada, nevjerovatno...
pa šta bi i ti da ti neko da besplatno državno zemljište i da gradiš bez dozvole, i to još tamo gdje je kvadrat 200 KM. Eeee burazeru ni meni niko ništa džaba ne da. Vi navikli na selima da sijećete državnu šumu kao svoju pa mislite i ovdje u gradu. Idi u RS pa tamo traži, možda i dobiješ.
E moj Ilidza, pa znas li ti da su Srbi svojim davali besplatno opcinsko zemljiste i dozvole za pravljenje kuca, a nasi balijski politicari samo potkradaju narod.
Licno nasem prijatelju je Memic obecao da gradi kucu a sad demantira . Ha ha , pa neka . Nije sirotinja stavila temelje , nego lole koje su potplacivale znamo vec koga . Ovdje nema pomoci
Dobro je krenulo. Od oko 30 000 bespravno izgrađanih objekata u kantonu srušili su sedam temelja. Sreća pa tom trasom ne ide južni tok gasovoda za EU iz Rusije jer bi ga Rusi morali izmještati.
Ma treba im sve rušiti, to je ljetos još bilo na tv-u, i kao svi su se oni hvalili da će im to ostati tako na poklon :), ljudi se razmahali napravili ograde, temlje :), kad sad hoćeš k u r c a temelj, eto vam! A ono pašče od načelnika Memić, ona totalna budala i psihopata obećavala im je da im se to neće porušiti, ako budu glasali za njega :)! SDA demokratija :), sda ljudska prava sva, i ilegalno zauzimati opštinsku zemlju :)! Ovo je za svake pohvale, i te kuće ako su neki napravili, treba im porušiti! Treba ih sve k u r c e m ganjati!
garantujem da su imali neki tal sa nacelnikom Memicem.. hoce on u svasta..
Dobra vijest,samo nastavite niz