Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja i ne znam da imamo ministra zdravlja Federacije. Kontam to je onaj Čerkez, pa se sad pitam ko je ovaj pošto ga prvi put vidim godinu dana od kako traje pandemija.
Ministri zdravstva su zvijezde u svakoj zemlji. Ljudi ih znaju vise nego premijere i predsjednike. Mi naseg prvi put vidimo poslije 15 mjeseci korone. Dobro sto ste svi kriminalci u vladi ali radite li vi ista ????
Mjere nemaju smisla. Pogledajte Japan, Kinu, Bjelorusiju itd.
otkud britanski soj tako masovno u sarajevu, da nije došo iz međeđe?
tuzlanski kanton skratio radno vrijeme ugostiteljima pa kroz 7 dana ko najvece hinje vratili...prepali se malo
Ministar zdravlja federacije ? I to postoji i ima ??
Pozdrav za ministra.
hu iz ju? Ne slusaj ti "ministre" struku, nego odvratni adz
kanton sarajevo je samo donio mjere da gule ljude kaznama neustavnim. posaljite upit na sud da vidimo sudsku praksu i kako se ponistavaju kazne. ali necete to jer ste placeni da sirite paniku i da prepadate narod da placaju kazne
Dosad najžešća nus pojava AZ, uskrsnuće ministra
Gledaj zločestog ustaše idi zatvaraj u hercegovini, ako smiješ
Imali ista da se ovi maknu. Citam danas jedan tekst i covjek fino kaze. Vlast na pandemiju odgovorila kriminalom, nestrucnoscu i haosom.
Ovaj kako se vakcinisao redovno daje izjave, a do prije 15 dana nismo ni znali da imamo ministra zdravstva.
Pa vi klosari ste danas rekli da ne uvodite mjere. A gdje su vakcine? Svi u vladi se vakcinisali ia zaboli vas?
Vidibkurtona, oglasio se
vlada FBiH ce zrtvovati zivote i gradjane Kantona Sarajevo samo da okrene narod gradjane kantona sarajevo protiv Vlade Ks i Cetvorke !
Vlada cetvorke ce zrtvovati privredu i zivote gradjana u pola drzave jer vole igrati kolo na Bjelasnici.