Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je najvece zlo!!! Zelim vam lijep raspad.
@AQmegaReturn ti si neki SDA poltron
Postavljanje zastave sa ljiljanima tj.zastave RBIH i drzavne zastave Bosne i Hercegovine.Nije provokacija,ali uzivajte sa nama,ako Bog da i zastava Bosne u cijeloj zemlji na cjelovitoj bez entiteta svih naroda. Pogledajte video: https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM&t=29s
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA odmah o funkcijama, ako SBB izađe iz koalicije, neka napuste funkcije. A ne kažu papci, ako izađe SBB imamo problem funkcionisanja vlasti. Funkcije su kretenima važne a ne država. Kreteni, kreteni, kreteni... niko više s njima. Ostaju sami. Da vas vidimo sad, bando kriminogena...
Braco draga kretena. O cemu oni raspravljaju I glume vaznost SDA, SBB I ostalih sRanki. Glume civilizaciju u skupim odijeima, automobilima, kucama... Kultura se ne kupuje papani papanski. Jedite vanago kolektivno!
Znas sta je fazon, haj SDA nije zlatna ali... zasto mi trebamo da popustimo prvi? Znaci da ne glasam za pro-bosnjacku stranku, a SVI znamo da srbi nece nikad glasati za normalno rjesenje... upravo to je razlog zasto ja glasam za SDA.. jbg..
pogane balije iz SDA su unistile Bosnjake vise nego agresor , Sarajevo su samo unazadili 40 godina
Kenjac, jel se kupilo koje novo odjelo od min 1000 KM, platila stoka od naroda.. Zapravo sta ti radis da je to tako korisno da te placamo 5-6000 KM mjesecno. Ja bih najradije da ne gledam tvoju njusku, a o tvojim izjavama/radu na poziciji koju si 'zasluzio' jer si vrstan stucnjak svog posla nemam komentar..
Halid Genjac istaknuti SDA član, u ratu radio spiskove Hrvata i Srbe, te ih dostavljao mudžahedinima na postupak. Jedan od njih je to posvjedočio na sudu, ali Halida nitko ne goni.
pa gonite ga sta cekate ako dokaze imate
Bake , Dodik , Covic trojka kojoj sam pozelio da poumiru od karcinoma i to se mora desiti. Takvo smece od ljudi je prokleto
Marš u nazad Travnik Halide Genjcu, lezihljeboviću i parazitu, koji živi na račun preskih obveznika.
SDA odmah o funkcijama, ako SBB izađe iz koalicije, neka napuste funkcije. A ne kažu papci, ako izađe SBB imamo problem funkcionisanja vlasti. Funkcije su kretenima važne a ne država. Kreteni, kreteni, kreteni... niko više s njima. Ostaju sami. Da vas vidimo sad, bando kriminogena...
Kako čitam na jednom portalu, na današnjem Glavnom odboru uopće nije bilo kvoruma pa ne znam šta džabe pričate..
Ko god ima sansu nek napusta ove prostore, sa ovakvom vlascu ne treba narodu druga kazna
Znaci sve se svodi na fotelje seljacku vam mater nabiyem. Mi smo osudjeni na propast onog momenta kad smo dozvolili da budzetska radna mjesta budu stranacka.... brine li se iko o tome dali su ti kreteni kvalifikovani da vode ta odjeljenja..
Ovaj Genjac k'o sveta krava, dukate balega ... Yeb'o ga Bakir ...!!!
Halkica Baketova..
Halkica Baketova..