Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam ko je rekao da ću čekati bolja vremena. put pod noge i idem odavde. neću ja čekati da se \"ovi\" dogovore. đ.ub.ra.d jedna,djetinjstvo i mladost su mi uništili.
Kakva crna bolja vremena !? Pa ko je više ovdje lud ? Ovdje može biti Gore ili Isto ... Bolje ne može !!! Dobro je dok ima vode i hljeba da se jede i pije. Ovdje NIKAD neće biti bolje.. treba se odmah pripremiti na to ... a ne držati narod u zabludi !!!!
Jadna baHlijska djeca,opecacena za cijeli zivot,pritiska ih breme vrace brasna koju su njihovi djedovi dobili
Raspustiti tzv. BiH, za dobrobit naše djece.
Spasa nam nema a propasti necemo !
Bilo kako bilo Kriza nam je sudbina ,prilicno je usaglasen stav umjetnika (politicara) ako ne mozete da pobjedite politiku onda joj se pridruzite ili ce vas proglasiti.....!
Nas ni sedam hodza ne izvuce iz ove krize...
-U Bosni nije nista uspjelo ...pa nece ni Recesija...!sta se sikerate.
Znate li vi sta znaci ...,Sandzak na Turskom , -to vam je-Vojna zastava !
Pa valjda bi roditelji svoje djece trebali skontat sta je bolje i kako to postici...Ali jok, kako hodza, pop kaze tako i bude...\"ta ce djeca, nek je njima dobro...Kockastoj glavi je lakse utjerat metar u g.u.z.i.c.u nego cent u glavu... SDA/HDZ/SNSD do PROPASTI!
ma haj bogati, dok nam je tetaka, amidza u Holandiji i Njemackoj ne treba se bojati, oni salju....mi trosimo na skupe telefone, juhuuuuu......
političarima su bitni samo političari. a glupi narod, iako pred izbore cijelo vrijeme priča kako su lopovi, kako ne valjaju, nema poštenih, nećemo glasati za svoje već za poštene, u trenutku kad uđe u glasačku \"kabinu\" sve to nestane, i zbog straha od onog drugog i trećeg opet zaokruži: SDA; HDZ; SNSD. i tako će i biti, sve dok: neka sila ne primijeni uslove zbog kojih neće više biti strana od drugog i trećeg; ili toliko ne skapamo od gladi, da uzmemo pravdu u svoje ruke.
HUSO i SDA u Zenici vec godina rade na unistavanju institucije predskolskog obrazovanja i svega sto je dobro. A razlog je samo jedan:Unisti pa kupi! Top lokacije za minimalne iznose. MAFIJA kojoj je vrijeme da kazemo DOSTA!
Umoran sam vise od snage bosanske...
Poruka političarima! Pokradeni bošnjački, srpski i hrvatski narod u BiH \'\'Ide naprijed\'\', \'\'Dosta mu bilo 17 godina loše vlasti\'\' vas 85 multi-milionera koji u svojim seharama držite 9.000.000.000 milijardi $ USA dolara pokradenog novca, dok nas 4.000.000 stanovnika BiH, zadužujete kod lihvarskog MMF-a sa 800.000.000 KM. Uskoro ćete osjetiti šta je prava \'\'Snaga Bosne\'\'.
mi smo puni ko brod i nasa djeca mogu cekati bolja vremena i donacije do kraja svijeta