Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je KRIMINALNO-POLITIČKA autocesta !!! PODANIČKA struka je projektovala NAJGORU varijantu trase AUTOCESTE !!! Kome ova AUTOCESTA služi !!! RAZVOJU sigurno ne !!! Gradi se 20 godina i niko ne zna kada će se ZAVRŠITI !!! Gdje je tu ISPLATIVOST, gdje su nove Fabrike !! Broj vozila koji saobraćaju izgrađenim djelom autoceste je trostruko manji od planiranog BROJA !!!
Hajde ne serite vise. Bila je ova tema ranije i dokazano da se skoro nista ne gubi a stedi se puno para u odnosu na kopanje planine
zar je moguce da nekome smeta sto je neko bosnjak hrvat ili srbin,jesmo li toliko primitivni?
@KosacaVukcicAhmet @SmokingMan a kad odu na zapad zive jedni pokraj drugih bez problema,bijeli kraj crnih zutih crvenih,hindusi muslimani krscani budisti animisti ateisti i nema nikakvih problema,vjerovatno zato jer su svi preokupirani da zarade lovu i ne pada im napamet da se gombaju sa komsijama!
Samo Ameri , naravno ako budu htijeli , mogu ovu nacional-apardhejdsku huntu ( ronhill&draganće) rastjerati i pohapsiti , i na vlast dovesti pro-demokratske i Evropi iskreno okrenute pojedince i stranke ...( i ne bi to bilo ništa novo , jer su to radili nebrojeno puta širom svijeta u sličnim situacijama ).. Tek tada , možemo se svi ( dakle svi stanovnici BiH) nadati nekom boljitku .. Do tada, ...?????
Nikad mi nećemo imati kako treba autoputeve... naš mentalitet i dok god se gradi na "nečijoj" zemlji...
Yebo ti političke igre.Ako im zemlja bude oduzeta oni će dobiti odgovarajuću naknadu koja ne odgovara njihovom načinu života.Gdje da zemljoradnik nastavi sa obradom zemljišta i proizvodnjom ako ne dobije zamjensko zemljište?A tu je i geografski položaj u pitanju?Čak i da nema dole tih Srba pa zar im je preči asvalt od plodne zemlje?
Zanimljivo. Svi se jagme da autoput prođe kroz njihovo imanje, ovi kontra.
Galina: Mozda i jeste ali opet sve stize! 🙋
Ponavlja se aluminijski ekoloski promasaj. Jos kad naprave autoput pa da obnove Aluminijum i necemo se vise zvati Hercegovina vec Cernobivina.
Navikli da žive po vukojebinama, pa im i putevi smetaju, blago pameti. Šta će njima autoput, imaju oni traktore.
U vrucim mostarskim danima, a kojih je mnogo, koncentracija smoga zbog blizine planirane trase ce da dostigne sarajevsku. U gradu ce svi da se duse, a djeca ce nam umirati od raka pluca.
da je Bogdo i nad Bosnjacima na ovaj nacin vrseno etnicko ciscenje...
isto i Tunel od 10 km kroz Prenj. Totalna katastrofa. 10 km tunel jedna cijev pa nekad kasnije i druga je haos. Jer kostanje tunela se ne zna, niko ne zna sta ce se zateci u tunelu , pred je i ima opcija koja je bolja pored Jablanica. Ja prvi nikada necu u taj tunel uci vec cu starim putem ici pored Japblanice . Jdna cijev kosta ko autoput pored Jablanice citav. Druga cijev dodatnih 300 miliona eura.
U svakom jebenom segmentu sebe smatraju žrtvama, a to nikako nisu..
Zahvali se DO-CO alijansi na ovome !
A što se tiče toga; Kako su Hrvati radili Autoput ...Haj molim te nabroj plodna polja od Vrgorca do Zadra ,pa morali su ih praviti u zaleđu ,dok su naravno kroz Slavoniju morali raditi kroz plodna polja ....Hajde majke ti neserite jazavci ,zbog takvih kao vi mi smo već 10 tak godina blokirani ,dok se kroz Bosnu gradi Autoput....I još Džuba saželjeva Srbe ...Kako ono tvoj gospodar kaže: MA HAJTE MOLM VAS...
Zar to rade braća Muslimani braći Srbima.... ne mogu vjerovati... hahaha Pa vidite izjave da su oni cvjećke a drugi su ...