Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Uskrs svima koji ga slave, a pogotovo nasim dragim komsijama Hrvatima.
I komsijama katolicima!
hrokgrok🐷
Slazem se potpuno sa ovim tvojom recenicom da nema oprosta bez istinskog oprosta.Stoga mislim da nam je jedino na ovakav nacin fin suzivot moguc.Evo jos jednom koristim priliku da svim dobronamjernim krscanima zelim sretan vaskrs ili uskrs
Sretan i blagoslovljen Uskrs, najradosniji blagdan želim Bosanskim Hrvatima-katolicima
uvijek iste generične poruke od svih predstavnika svih religija..... ubaciš u tombolu riječi mir, ljubav, oprost, suživot..... dobro izmiksaš i, et voila, imaš generičnu poruku za bilo koji praznik/blagdan
To se prije zvalo baca Kragujevke I ti ga uzoriti maslas,za trojicu,nije ti ravan efCeric Cuj da se mirimo,skime
Nevjerovatno kako se olahko preslo preko cinjenice da je ovaj isao u posjetu dariju kordicu ustasi odgovornom za spaljivanje djece i zena u ahmicima
pitas li se zasto??? ko je naoado na vares busovacu vitez kiseljak zepce travnik mostar itd.. da nije mozda moj deda ili islamski fanatici?? da nama hrvatima nebi kordica i mladica nebi ni nas a ni srba u bosni vjerovatno zaboravljas li to druze moj, pa da mi hrvati i srbi pamtimo sve od 1461. pa vas muslimana nebi ni bilo ali prelazimo preko zla i nadamo se dobru samo tako moze mir biti i nikako drukcije!
@TvrtkoKraljJajce tebi su odlicno isprali mozak djecko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevjerovatno kako se olahko preslo preko cinjenice da je ovaj isao u posjetu dariju kordicu ustasi odgovornom za spaljivanje djece i zena u ahmicima
Isus je se družio sa grešnicima. General Kordić otkad je na slobodi poziva samo na molitvu! Na Thompsonovom koncertu moli Očenaš i sl. Drugo Kordić nije zapovjedio napad na Ahmiće dokazano! (zločin je se desio ali nije ga zapovjedio Kordić). Treće Kordić je dokazao da u Ahmićima nije poginulo 116 osoba kako tvrde muslimani te sud u svojoj presudi nigdje ne spominje brojku 116!
Kardinale, objasnite nam sta rukovodstvo HDZ-a ima sa proslavom Uskrsa? Ne ukradi je osnovna Bozija zapovijest, a njima je kriminal njihovo drugo ime.
Uspsotavom trećeg entiteta doći će domokracija i kraj HDZ-a. Hrvati nemaju danas demokratsko pravo pravo izbora. Svaki će Hrvat radije izabrati HDZ nego bošnjaka (Komšića) jer koliko god HDZ bio lopov bolje radi za Hrvate od Komšića i ostale kompanije.
@iiiv Svakako čemo vam mi Srbi zajedno sa Bošnjacima izabrat presednika hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kardinale, objasnite nam sta rukovodstvo HDZ-a ima sa proslavom Uskrsa? Ne ukradi je osnovna Bozija zapovijest, a njima je kriminal njihovo drugo ime.
Sretan Uskrs svim bosanskim katolicima!
A što je sa Hercrgovačkim katolicima, oni su u drugoj državi?
@iiiv. Ma to je posebna sorta!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
misliš na Ahmiće?
Više cigana ima u BiH nego hrvata. Cigani su trebali biti konstitutivan narod.
Nek nam muuslimani i ovde kažu,šta imaju reć!!!!
Vi ste nama davno rekli, sve nam je jasno odavno. Ne smijemo praviti iste greške.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Srećan vam praznik.
Jeli ovaj ne smije da ga umoci, ili je to kod pravoslavaca??
@ ANDI Smije al samo curicama od 9 godina
@Constantin Neka, nemoj tako...