Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS nije država, a ni ničija nije do sabaha opušteno
Pisam ti se u tu tvoju genocidnu tvorevinu koju oglasavas drzavom.Niti je kad imala drzavnosti a ako je boga i pravde nikad je ni imati nece.Magarac jedan glupi skontaj da sve sto pociva na zlu i krvi nije duga vijeka.
Kako te je sramota kad su se uredno registrovali kod vas kao nekakvo udruzenje .Koliko ja znam SNSD ima apsolutnu vlast sa Dodikom koji opet ima apsolutnu vlast u SNSD-u. Ispade da te onda sramota sto si portparol SNSD-a.
Šta ima državi...prije će biti selendri😂😂😂
Drzava je BiH!!!!! Upamti, zanmo mi dobro da vam je srce do neba kada vidite orgijanja mozda ih i novcano HRABRITE da to cine, FUJ!
cuj mu suplje, a ovamo im daju novce za orgijanja ...
Ama ne smetaju njemu četalji,nego je on imao potrebu da iskoristi ovu hampu kada se svi nešto oglašavanju da i on nešto kaže i da bude zapažen.Neće on biti ništa sankcion od Dode jer je rekao nešto protiv četalja već će biti nagrađen što je izjavio da je RS država.E PA RS VAM NIJE DRŽAVA DODOVCI BEZOBRAZNI!!!!
Zasto ove jadne i primitivne starce niko ne obavjesti da se suvremene cetnicke smotre sada obavljaju 9/1 u Banjaluci?
Drug tvoja država je Bosna i Hercegovina, rs je (za sada) samo krv na vašim rukama i ništa drugo.
eselamualejkum ☝️
Medjunarodna zajednica je trebala odobrit da vojska NATO ovi pohapsi i preda tuzilastvu tacka
covjek ne zna ni u kojoj drzavi zivi
Koga boli K...C za tim....
Puno gledaju RTRS. Zive u lazima i tako ce ih zivot proci.
Ovaj isti ko i oni!
Ovo se zove ,, skup zubnih proteza '' ... Mozda je reljef kriv za sve ovo!? Na brdovitom Balkanu... Da je Josip pravio puteve prema tim sumama, odakle dolaze ovi bezzubi, puno bih danas lakse bilo. Primitivizam protkan kompleksom stvara ovaj jad koji nas okruzuje. Tu pomoci nema osim puteva, dovoda elektricne energije , cetkica za zube tid itd
Boje se reakcija zapada pa kao i oni su zacudzeni i ne odobravaju😂
Samo se prave ludi