Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je trebalo davno napraviti narodu!!!!!!!!!!!!
OVAJ DEBELI BRKAN JE FOLER I LAZOV
Brkan poznata stara Sarajevska fekalija ...
isti kusturica j,e,b,e,m,li ti familiju debelu hinjastu
Biće zanimljivo gledati koliko su institucije brze i agilne u odgovorima. :D A ovaj \"Ublehari\" lik je tipičan primjer kako ljudi ne kontaju ni šta je zakon ni šta su im prava. Pa konjino, ono što smiješ znati, smiješ i pitati. Ono što ne smiješ znati je isto propisano zakonom, a SVE OSTALO je javno i mora biti dostupno bilo kome bilo kada. Po zakonu ti je svaka državna institucija DUŽNA odgovoriti na sve što je pitaš, osim ako nije u pitanju totalna nebuloza - a da si pogledao sajt, vidio bi da je za to predviđen mehanizam sprječavanja zloupotrebe zahtjeva - ili ako se radi o državnoj tajni. Ali ne mogu vjerovati da nekome može smetati pokušaj da se institucije natjeraju da budu otvorene u svom radu. U stvari, mogu. Smeta sigurno onima koji su zaposleni u tim institucijama (vjerovatno si i ti jedan od tih) i mrzi ih da rade svoj posao, za koji primaju pogoleme plate i praktično su neotpustivi sa radnog mjesta.
ovaj brkan od nvo do nvo, od ug do ug, prodaje suplju, A NEKO IH OCITO DEBELO PLACA ZA TO! Ma kakav crni pristup informacijama, dajte ljudima zivot dostojan covjeka, sta ce njemu informacije koje mu nista ne znace u zivotu!!! Koje je ovo p.r.o.s.e.r.a.v.a.nj.e LAFO PRISTUP SVEMU IMA OBICAN GRADANAIN, A NIKAD NIJE BIO VISE MARGILIZOVAN TAJ ISTI OBICAN GRADANIN!!! svi se ko lafo bore za neka prava ljudi, a svako se ustvari BORI SAMO ZA SEBE A PREKO LEDA OBICNIH GRADANA!
imamo i mi svoga jacquesa houdeka žaka. da, da... :)
o ne, opet Brkan
jest mastan ovaj debeli iz NVO loše mu... a i sikira se brate što jes jes....kosti salo izbacile
Poznajem neke ljude uključene u ovaj projekat i stvarno vjerujem da su sve radili sa najboljom namjerom i da će biti izuzetno koristan.Ali vrijeme će da pokaže! http://xrl.us/ImYourMan-00000
Još jedna NVO praonica novca! Raduje me da je financijska policija ovih dana počela kontorolu poslovanja NVO i U.G.. Prema riječima glavnog fed. inspektora ovo što su našli je katastrofa. netransparentnost, pronevjere - ma pravi užas... NVO (čast izuzetcima) se jedini mogu mjeriti sa političarima po -parazitluku i lopovluku...
Joj ublehara majko mila, transparensija i ostalih g.ovana!!! Sad bi trebalo zaposliti jos hordu ovakvih po institucijama da ostalim naprdjivacima daju informacije povazdan o necemu sto im ni ne treba niti imaju pravo znati. Zakon o pristupu informacijama se pogresno tumaci, pa ne moze svaka susa imati uvid u sve, mora imati razlog i opravdan interes za to.
Ako 22.000 zaposlenih prima nadoknadu za prijevoz koja se računa 53KM u Sarajevu (osnova je mjesečna karta GRAS-a), onda se dolazi do iznosa 1,1 milion KM. Sve da je nadoknada i veća negdje ili nekome, ne znam odakle ti podatak da to košta 25 miliona KM?
ti si po svoj prilici jedan od diplomanata sa Univerziteta Kiseljak, istureno odjeljenje Donji Vakuf. Jel bilo barem asfaltnog puta do zgrade univerziteta?
NE SERI !!!!!!!!!!! TI ĆEŠ NEKOGA DA UČIŠ KAKO SE PIŠE ZAR MORAMO I NA PORTALU POKAZIVATI PRAVOPIS ,MI ŽURIMO PIŠEMO KAKO STIGNEMO MRŠ ,ŠLJAMU ZATO NAM JE OVAKO STANJE KAD SE MRZIMO UŽAS PAMETNJAKOVIĆU ,MOŽDA MI IMAMO ZAVRŠENU I SAVRŠENU MATEMATIKU ZA TVOJE ZNANJE ,SIKTER !!!!!!!!!!
Vazno je da vi pametnjakovici o pravopisu raspravljate,,to je najveci problem..
odlična stvar. svaka čast.