Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, djeca sa poteskocama u razvoju je sirok pojam. Sve je vise djece koja imaju poteskoce u govoru i razumijevanju te se teze ukljucuju u dijalog i samim tim postaju asocijalna. Veliki broj te djece ni ne ide na rehabilitaciju iz gro razloga. Neophodno je da takva djeca pohađaju predskolske i skolske institucije s ostalom djecom, posmatraju, initiraju i suraduju sa takvom djecom a ne da budu na nekom programu.
IZGLEDA OVDJE U KOMENTARIMA NEKI NISI SHVATILI O CEMU SE RADI. RODITELJI NE ZELE DJECU U DRZAVNI VRTIC NEGO ISKLJUČIVO U PRIVATNI GDJE SE TREBA PLAĆATI ASISTENT. DRŽAVA PO ZAKONU NE MOŽE DAVATI PARE PRIVATNIM VRTIĆIMA I TO JE ISTINA.DAKLE U PITANJU JE DRŽAVNO FINASIRANJE PRIVATNOG ASISTENTA U PRIVATNOM VRTIĆU I PRIVATNI VRTIC TRAŽI TIH 5000.RODITELJE SRAMOTA DA DJECU ŠALJU U MJEDENICU GDJE JE VEĆ MNOGOOO TAKVE DJECE.🇧🇦EDI JE
Ova kavalecka osim što je dobro unovčila svoju nevolju evo je postala i blogerica. Haman kao onaj grabovica što se ne skida sa tva.