Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krmak nije skrivio saobracajnu nesrecu nego je UBIO DVIJE MLADE DJEVOJKE PUNE ŽIVOTA. a sa njima je ubio i 2 porodice. ubica
@FlavorPlus1 Ne samo to. Sud i tuzilastvo 3 godine muce porodice stradalih i ne daju im da zatvore rane.
Hajde ljudi, pustite "lajkove" i "sharove" izađite sutra i pruzite podrsku ovim ljudima!
U ovakvoj državi će teško ko izaći. Ljudima ni do čega nije. Ne znaju kud će od svojih problema.
Ma kakvi gradjani,ove mrake zatupljene nema nigdje u svijetu kao ovaj narod.
Da nas dragi Allah/Bog sačuva ovih iskušenja, tražiti pravdu u ovoj državi najteže pada žrtvama, ovo je gore nego ubistvo. Da je ispravan sistem, dotični glavonja bi dobio 20 godina zatvora za 7 dana. Nazalost glavata spodoba je slika i prilika ljudi koji su povlašteni u ovoj državi i koji mogu šta hoće. Pasivni smo i nikakvi, prvi ja, pa svi ostali. Hebem ti sestru Seficu.
Pa zar je potrebno 3 godine da se ovo presudi?
Nema u ovoj državi PRAVDE kada je sazidana na lažima korupciji i lopovluku
Trba ga osuditi na dozivitnu ubio je dvije mladosti bogati sin na dusu svima kifa stiti
Daje od sirotinhe sin odavno bi dobio kaznu jbg nas siromasne ubijaju i ivako i onako
Postaviti majmuna na sred ceste i zapucati se u njega preko 100 km/h. Mislim da je to jedino pravedno.
@ZGEMBO5 I to dva puta!
Ima jaku vezu sandzo, u Sarajevu, ja nebi mogu zivijeti da ovako desilo.😢
Ovaj krmak može živjet 100 god vidiš ga koliki je idiot
Pravda za Sefića,.Mudzeleta, Rastodera i ostale koji mogu.parama potkupiti sudije. Pravda za mala Božanstva kako oni sebe vide jer su im auta oštećena, pravda za potrošeno.vrijeme i prozivke da su krivi jer se neka sirotinja morala naći njima na putu. Oko za oko zub za zub. Jedina pravda koja ima smisla kod nas. Ovo krme će za 2 godine izaći na slobodu.
Samo vratite zakone iz Yug...ovakve likove 40 god Zenica...pa ces vidit sto celavi idioti sa pit bulovima u glupim zamracenim autima voze polako...
STOP! Kriminacima u Sarajevu!!! STOP! Reketasima, dilerima!!! STOP!!! Zaboraviti nosenje oruzija!!! STOP!!! Korupciji, nepotizmu!!! STOP!!! Nepostivanjem saobracajnih znakova, postajes potencijalni ubica... STOP!!! Prestanite da pravdate pilote, ubice po ulicama Sarajeva i cijele BiH ! STOP!!! Smrtna kazna ko god "leti" 100 na sat po ulicama Sarajeva.
@Tvrtkov 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤞🏻
Kazna za prestizanje na punoj 100KM (čitaj 50), 20-30 preko ograničenja 100KM (Čitaj 50). Sve ti je jasno, da je kazna 700 maraka, da je moraš platit u roku od mjesec dana ili u suprotnom popiješ 6 mjeseci zatvora vozili bi svi 10 ispod ograničenja. Ja kada vozim Sarajevom 60km/h strah me je i brzo mi je koliko auta i pješaka ima. 60 JE PREBRZO, 50 JE TAMAN!
Oko za oko zub za zub...jednostavno...ne znam zašto ih uopće trpite...uzmite pravdu u svoje ruke to vas vaše kćerke duže i preklinju...
OKO ZA OKO... Dupla SMRTNA KAZNA.
Jadno PRAVOSUĐE !!! BANANA DRŽAVA !!!
Ako sam pravdu ne dotjeras ovi nece.